Izkoristite svoj prosti čas. Za dušo in telo.

Neokrnjena narava Rogaške Slatine vas vabi na najljubšo rekreacijo. Vzemite si čas in se podajte po številnih poteh. Gozdnih, travniških in drugih. Izkoristite priložnost za tek, kolesarjenje, nordijsko hojo in druge aktivnosti ter okrepite svoje telo. Z meditacijo in jogo na prostem pa poskrbite za sprostitev ter se nadihajte svežega zraka.

Kolesarjenje

Za vse tiste, ki na dopust ne morete brez kolesa, je Rogaška Slatina prava izbira.

Konjeništvo

Spoznavanje pokrajine s konjskega hrbta je zagotovo svojevrstno doživetje.

Pohodništvo

Na območju je nepregledno število možnosti kolesarjenja in pohodništva. Primerne poti so ustrezno označene.

Sprehajalne poti

Sam center Rogaške Slatine in njeno okolico lahko odkrivate po 9 sprehajalnih poteh, katere so različne težavnostne stopnje, so označene v naravi, ob njih pa se nizajo številne naravne in kulturne znamenitosti. 

Športne dvorane in igrišča

Ekipe in posamezniki lahko svoje športno znanje in druženje nadgradijo v kateri od večnamenskih športnih dvoran.

Smučanje

Privoščite si smučanje na najnižje ležečem smučišču v Sloveniji. Smučišče je primerno tako za začetnike kot za zahtevnejše smučarje.

Plavanje

Kopanje je na razpolago v hotelskih bazenih in v bazenih Rogaške Riviere. Za nameček pa si lahko energijo napolnite tudi v savnah.

Vita in svet joge

Pomladni čas prebujanja in rasti v naravi kliče po novi energiji, moči za vitalnost in regeneracijo. Privoščite si čas sprostitve, čiščenja in obnove.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.

Nagradna igra: Po poteh Rogaške Slatine

Kako bi najraje doživeli Rogaško Slatino - z edinstveno vodo Donat Mg, ki poskrbi za vaše zdravje, z razvajanjem, ki poudar vašo lepoto ali z doživetji za dušo in telo? Izberite svojo pot po Rogaški Slatini in osvojite simpatične nagrade!

Zdravje

Zdravje

Rogaška Slatina je naravno zdravilišče s kar štiristoletno tradicijo, vrelci zdravilne mineralne vode Donat Mg, vrhunskim medicinskim centrom ter s čistim naravnim okoljem.
Poglejte si video >

Nasvet za zdravje

Ali veste, da 0,3 l mineralne vode Donata Mg vsebuje kar 300 miligramov naravnega magnezija, kar je enako 10 bananam?
Priporočamo, da vsak dan spijete 0,5 litra Donata Mg - 2 do 3 dcl zjutraj na tešče in 2 dcl pred večerjo.
Lepota

Lepota

Ste si vedno želeli počutiti kot boginja? Pot lepote vodi od wellness razvajanja in profesionalne nege v Rogaški Slatini do učinkov, ki so vidni tudi navzven - na lepi, sijoči in napeti koži.
Poglejte si video >

Nasvet za lepoto

Ali veste, da 1 l Donata Mg vsebuje več kot 1000 mg magnezija, ki ga telo nujno potrebuje za normalno krčenje mišic in ravnotežje elektrolitov?
Priporočamo, da na izbrano športno aktivnost vzamete tudi stekleničko Donata Mg in se izognete neprijetnemu "muskelfibru".
Doživetja

Doživetja

So doživetja, ki napolnijo dušo. Podajte se v naravo in zadihajte, raziskujte lokalno kulinariko in vina, sprehodite se skozi prestiž kristala ter prisluhnite opojnim koncertom na prostem.
Poglejte si video >

Nasvet za doživetja

Ali veste, da legenda o Rogaški Slatini pravi, da je vrelec mineralne vode Donat Mg odkril krilati mitološki konj Pegaz?
Priporočamo, da se na sprehodu skozi čudoviti Zdraviliški park ustavite ob Pegazovem kipu in se dotaknete njegovega srečnega zlatega kopita.