{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:
Spodnje Sečovo 33, Rogaška Slatina


Stara znanja imajo veliko težo

VITA CENTER ZDRAVEGA ŽIVLJENJA se nahaja v mirnem vaškem okolju, v neposredni bližini zgodovinskega zdravilišča Rogaška Slatina. 

V Vita Center&Svet Joge lahko pridete zaradi čudovitih masaž (Ajiurveda, Tuina, Aromamasaže, Bownova terapija – licenca za zdravilstvo). Poleg individualnih obravnav, so tudi skupinske aktivnosti, kot je VITA VADBA DOBREGA POČUTJA, TriYoga,  VinYasa joga, Antigravity Aeiral joga (vadba v visečih vrečah), GONG JOGA, SPROŠČANJE, MEDITACIJE in  delavnice za osebno rast.

Organiziramo umike za vitalnost v Vita Centru in na morju. Oseben pristop in celostna obravnava je vodilo našega dela.

Bownova terapija

Bownova terapija postaja vedno bolj popularna in sprejeta manualno-vibracijska metoda ter pomemben del komplementarne medicine.

Bownovo terapijo najpogosteje uporabljamo pri mišično-vezivno-skeletnih težavah, ki so posledica športnih poškodb, nesreč, negativnih delovnih navad in fizičnih manifestacij stresa, starostnih tegob, kolikah pri dojenčkih, težav v nosečnosti … Terapija je uspešna pri uravnovešanju že prisotnih motenj in kot preventivni ukrep. Mnogi klienti, ki njene učinke že poznajo, jo tudi redno uporabljajo zaradi njenih globokih sprostitvenih učinkov in zmanjšanja stresa.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.