{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:

Mladostna energija v Rogaški Slatini

Imate dovolj vsakodnevne rutine, utrujenosti in stresa ter slabovoljnih obrazov? Si želite boljšega počutja? Obiščite Rogaško Slatino!

Rogaška Slatina je namreč polna aktivnosti, ki bodo izboljšale vaše počutje in vam povrnile mladostno energijo.

Pričakujejo vas neokrnjena narava, zeleni vinorodni griči in zdravilni mineralni vrelci. Za vas je pogrnjena miza s pristno domačo hrano ali svetovno kulinariko. Izberite sami. Odprta so vam vrata v sodoben medicinski center z več kot 50 zdravniki specialisti. Privoščite si nego z zlatimi lističi vrhunske domače kozmetike Afrodita in prestižni kristal Steklarne Rogaška, ki ima svetovne razsežnosti. Naporno? V Pivnici mineralnih vod vas čaka kozarec edinstvene zdravilne mineralne vode Donat.

Super babi na obisku

Pred kratkim nas je obiskala tudi babica, ki je s pomočjo mladostne energije postala prava super babi. Poglejte si, kako je preživela oddih in kaj vse je doživela. 

Poiščite svoj oddih - tak, ki vam bo v navdih in veselje

Vas zanima skrb za zdravje, lepota ali posebna doživetja? Preverite ponudbo paketov, ki smo jih sestavili, da vam olajšamo iskanje in izbiro. Rezervirajte svoj oddih in pridite v Rogaško Slatino po aktivnosti za vaše telo in dušo!

Izberite namestitev, v kateri se boste počutili prijetno

Kako si predstavljate vaš oddih? Bivanje v imenitnem hotelu tik ob cvetočem Zdraviliškem parku ali pristen lokalni utrip v zidanici sredi neokrnjene narave? Poiščite namestitev, ki ustreza vašim željam.

Hoteli v Rogaški Slatini

Klasični ali sodobni ambienti in razvajanje gostoljubnega osebja.

Apartmaji, penzioni in počitniške hiše

Zasebna namestitev v centru Rogaške Slatine ali njeni okolici.

Turistične kmetije in zelena namestitev

Čudoviti razgledi, ponudba domače hrane ter avtentična izkušnja.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.