{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:

Zakaj tudi vi potrebujete Donat Mg?

Naravna mineralna voda Donat Mg ima edinstveno sestavo, ki klinično dokazano spodbuja prebavo. Ste vedeli, da vsebuje največ naravnega magnezija med vsemi mineralnimi vodami na svetu? Ker magnezij sodeluje v več kot 300 biokemičnih procesih v telesu, ga vaše telo nujno potrebuje. 

Priporočamo, da Donat Mg v preventivne namene pijete vsak dan - za zdravje in dobro počutje.

Ste zaprti?

Sodoben način življenja s hitrim tempom, neurejenim prehranjevanjem in pomanjkanjem gibanja je pogost razlog za težave s počasno prebavo in zaprtjem. Zaradi sulfatnih soli in velike količine magnezija, je Donat Mg odlično naravno, osmotsko odvajalo. 

Zakaj piti Donat Mg?

Donat Mg prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, pomaga pri odpravljanju zaprtja in debelosti ter pri prekomernem izločanju želodčne kisline in težavah z zgago. Za rešitev vaših težav izberite pravo pitno kuro.

Raziskave potrjujejo učinek

Klinična raziskava učinkov je potrdila, da Donat Mg blagodejno deluje na prebavo. Raziskavo so leta 2015 opravili na berlinskem inštitutu Analyze & Realize.

Sestava vode Donat Mg

Naravna mineralna voda je ime dobila po bližnji Donački gori. V globinah med 280 in 660 m že tisočletja raztaplja kamenine in črpa iz zemlje, bogate z rudninami. 

Bogata vsebnost magnezija, natrija, hidrogenkarbonatov in sulfatov ter njihova kombinacija so razlog, da Donat Mg ugodno učinkuje pri številnih zdravstvenih težavah in ohranjanju zdravja. Uporablja se v terapevtske in preventivne namene in je ena redkih na svetu, ki je primerna za trajno pitje.

Nasveti za zdravo življenje

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.