{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:

Občutite moč lokalnih posebnosti

Preizkusite masaže, terapije, kopeli in razvajanja, ki vključujejo lokalno značilne posebnosti. Termalna in mineralna voda, lokalna kozmetika Afrodita in ostale posebnosti negujejo ter blagodejno učinkujejo na kožo in organizem. Naši izkušeni maserji pa obvladajo tudi različne starodavne tehnike in pristope iz daljnih dežel. 

Preizkusite učinke blagodejne vodne kopeli

Zaradi odličnih učinkov so med najbolj priljubljenimi terapijami kopeli v mineralni in termalni vodi. Uporabljajo se v zdravstvene namene ali za dosego boljšega počutja in sprostitve. Izbirate lahko med več vrstami kopeli.

Masaže z lokalnim ali svetovnim pridihom

Splošno znano je, da masaže dobro vplivajo na zdravje in počutje. Različne svetovne kulture so razvile različne tehnike masaž, ki jih lahko preizkusite tudi pri nas v Rogaški Slatini. V ospredju pa so masaže z lokalnim slatinskim pridihom, saj vključujejo izdelke Kozmetike Afrodita ali druge značilne elemente lokalne tradicije.

Masaže in kopeli v Rogaški Slatini

Preverite ponudbo masaž in kopeli, ki bodo poskrbele za vašo sprostitev ter pozitivno vplivale na vaše zdravje in dobro počutje.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.