Uživajte v hrani

Vzemite si čas za hrano, ne hitite. In bodite izbirčni. Sebi in svojemu telesu privoščite najboljše okuse, najlepše barve in najkakovostnejše sestavine. Vse pa se začne z vonjem. V restavracijah in gostiščih Rogaške Slatine vedno diši, po tem in onem. Po lokalnem in sosednjem. Česa ste si pravkar zaželeli? Pristnega domačega krožnika ali kulinaričnih inovacij? Dovolite nam še prijateljski namig: ne pozabite na hišne specialitete, te so ponavadi tiste, ki za mize privabijo največ gurmanov.

Poizkusite tipične lokalne jedi

Nekateri okusi in arome se za vedno vtisnejo v spomin. Posebej tisti, ki so drugačni in zato za brbončice še bolj zanimivi. Obvezno poizkusite naše najbolj značilne - jerpico, zavihjenčo in mlinčofko!

Vam dišijo dobrote iz preteklosti?

Za ohranjanje kulinaričnih spominov in izročil poskrbijo na Juneževi domačiji. Za vas bodo obudili stare navade in vam postregli s pristnimi dobrotami iz domače krušne peči.

Spoznajte vrhunska vina

Podajte se po Rogaški vinski cesti in obiščite naše številne vinske kleti. Izkušeni vinski svetovalci in degustatorji vam bodo predstavili bogastvo okusov vin, ki jih pridelujejo na tem območju. 

Gurmanski užitki za vaš okus

Odkrijte lokalne restavracije, gostišča, turistične kmetije in vinotoče! Prepričajte se o odlični kulinarični ponudbi in ponudbi vin lokalnih vinarjev.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.