{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:

Top 5 dogodkov v Rogaški Slatini

Doživite Rogaško Slatino v vseh letnih časih.

Najodličnejši dogodek je Anin ples s skoraj 200-letno tradicijo.
Po sv. Ani, t.i. zaščitnici Rogaške Slatine je poimenovan tradicionalni poletni festival Anin festival. Zagovorniki zdravega načina življena se lahko že nekaj let zapored udeležite tradicionalnega Afroditinega teka. Na področju kulinarike, na obrobju zdraviliškega parka, pridete na svoj račun tudi foodiji in gurmani, ki se lahko udeležite najbolj kulinaričnega dogodka v Rogaški Slatini Kulinarik.si. V adventnem in zimskem času vam pričaramo v središču mesta pravljično Kristalno vas.

Kristalna vas

Kristalna vas

Kristalna vas je čarobno decembrsko dogajanje v Rogaški Slatini na Evropski ploščadi. Adventna tržnica z darilno in praznično ponudbo se otvori z Miklavževim bazarjem na prvo adventno soboto, zaključi pa s pravoslavnim božičem. Kulturno-zabavni program sestavljajo številni koncerti in gledališke predstave za otroke, za čarobno vzdušje pa poskrbita še drsališče, kulinarična ponudba in smreka, okrašena s prelepimi kristalčki.

Anin festival

Anin festival

Anin festival vsako leto popestri poletje v Rogaški Slatini z mnogimi glasbenimi dogodki na prostem, na različnih lokacijah v ožjem zdraviliškem parku. Zvrsti se več kot 40 koncertov raznolikih glasbenih zvrsti, kot so klasika, blues, tango, šanson, jazz, klezmer, flamenko, …

Anin ples

Anin ples

Anin ples je s svojo skoraj 200-letno tradicijo vodilna tovrstna prireditev v Sloveniji in ena najbolj unikatnih kulturno-zabavnih prireditev z dobrodelnim poslanstvom v srednji Evropi.
V Rogaško Slatino vsako leto privablja izbrane goste iz gospodarskega, kulturnega in javnega življenja, ki cenijo odličnost dogajanja in plemeniti namen same prireditve.

Kulinarik.si

Kulinarik.si

Na terasi najlepšega parka v Sloveniji odkrivamo slovensko kuhinjo, sodobno kulinariko, ulično klasiko, eksotične okuse in prav posebne slaščice. In nazdravimo s kozarcem dobrega vina ali hladnega piva.

 

Afroditin tek

Afroditin tek

Aktivno, zabavno in pozitivno druženje vseh generacij! Kot zagovorniki aktivnega preživljanja prostega časa, se zavedamo številnih pozitivnih učinkov teka in ostalih športov na naše počutje in zdravje. Verjamemo, da lepota in zdravje hodita z roko v roki ter je zares lep tisti, ki se tako tudi počuti.
TRASE: 1 km, 5 km, 10 km

Ostali dogodki v Rogaški Slatini

Za dušo, telo in zabavo

Rogaška Slatina - čudovit in slikovit slovenski kraj, ki slovi po svoji bogati zgodovini, naravnih lepotah ter številnih kulturnih, športnih, kulinaričnih, poslovnih in zabavnih dogodkih. Pridružite se nam in odkrijte vrhunsko kulinariko, sanjske oddihe, zdravilne vrelce ter edinstvena doživetja, ki bodo popestrili vaše življenje in obogateli vaše spomine.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.