Pravo mesto za poslovna srečanja

Tukaj se podajajo roke, sklenejo dogovori in stkejo nova poznanstva. Rogaška Slatina je kraj, kjer je srečanje ob vsakem dogodku takšno, kot ste si ga zamislili in želeli. Okolje sprošča, ponudba navdihuje in gastronomija razpleta. Celota zagotavlja, da bo vaše srečanje sproščujoče, navdihujoče in brez zapletov.

Organizirate poslovne dogodke? Verjamete, da na izvedbo poslovnega dogodka vpliva tudi mesto srečanja? Bi radi udeležencem vašega dogodka ponudili več kot ostali? Želite izpeljati poslovno srečanje, ki ga udeleženci ne bodo nikoli pozabili?

Če ste na zgornja vprašanja odgovorili z »DA« vas vabimo k nam v Rogaško Slatino, kjer so vam na voljo kongresne kapacitete, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevne naročnike.

Ne bo vam dolgčas niti v prostem času

Udeležencem vašega dogodka bomo organizirali tudi turistične oglede zdraviliškega jedra in znamenitosti, obisk največje zasebne zdravstvene ustanove – Medical center in pitje znamenite vode iz slatinskih vrelcev. Predstavili vam bomo dolgoletno tradicijo steklarstva in preplet zgodovine s sedanjostjo v muzejskih zbirkah Aninega dvora.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.

Nagradna igra: Po poteh Rogaške Slatine

Kako bi najraje doživeli Rogaško Slatino - z edinstveno vodo Donat Mg, ki poskrbi za vaše zdravje, z razvajanjem, ki poudar vašo lepoto ali z doživetji za dušo in telo? Izberite svojo pot po Rogaški Slatini in osvojite simpatične nagrade!

Zdravje

Zdravje

Rogaška Slatina je naravno zdravilišče s kar štiristoletno tradicijo, vrelci zdravilne mineralne vode Donat Mg, vrhunskim medicinskim centrom ter s čistim naravnim okoljem.
Poglejte si video >

Nasvet za zdravje

Ali veste, da 0,3 l mineralne vode Donata Mg vsebuje kar 300 miligramov naravnega magnezija, kar je enako 10 bananam?
Priporočamo, da vsak dan spijete 0,5 litra Donata Mg - 2 do 3 dcl zjutraj na tešče in 2 dcl pred večerjo.
Lepota

Lepota

Ste si vedno želeli počutiti kot boginja? Pot lepote vodi od wellness razvajanja in profesionalne nege v Rogaški Slatini do učinkov, ki so vidni tudi navzven - na lepi, sijoči in napeti koži.
Poglejte si video >

Nasvet za lepoto

Ali veste, da 1 l Donata Mg vsebuje več kot 1000 mg magnezija, ki ga telo nujno potrebuje za normalno krčenje mišic in ravnotežje elektrolitov?
Priporočamo, da na izbrano športno aktivnost vzamete tudi stekleničko Donata Mg in se izognete neprijetnemu "muskelfibru".
Doživetja

Doživetja

So doživetja, ki napolnijo dušo. Podajte se v naravo in zadihajte, raziskujte lokalno kulinariko in vina, sprehodite se skozi prestiž kristala ter prisluhnite opojnim koncertom na prostem.
Poglejte si video >

Nasvet za doživetja

Ali veste, da legenda o Rogaški Slatini pravi, da je vrelec mineralne vode Donat Mg odkril krilati mitološki konj Pegaz?
Priporočamo, da se na sprehodu skozi čudoviti Zdraviliški park ustavite ob Pegazovem kipu in se dotaknete njegovega srečnega zlatega kopita.