{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:

Pravo mesto za poslovna srečanja

Tukaj se podajajo roke, sklenejo dogovori in stkejo nova poznanstva. Rogaška Slatina je kraj, kjer je srečanje ob vsakem dogodku takšno, kot ste si ga zamislili in želeli. Okolje sprošča, ponudba navdihuje in gastronomija razpleta. Celota zagotavlja, da bo vaše srečanje sproščujoče, navdihujoče in brez zapletov.

Organizirate poslovne dogodke? Verjamete, da na izvedbo poslovnega dogodka vpliva tudi mesto srečanja? Bi radi udeležencem vašega dogodka ponudili več kot ostali? Želite izpeljati poslovno srečanje, ki ga udeleženci ne bodo nikoli pozabili?

Če ste na zgornja vprašanja odgovorili z »DA« vas vabimo k nam v Rogaško Slatino, kjer so vam na voljo kongresne kapacitete, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevne naročnike.

Ne bo vam dolgčas niti v prostem času

Udeležencem vašega dogodka bomo organizirali tudi turistične oglede zdraviliškega jedra in znamenitosti, obisk največje zasebne zdravstvene ustanove – Medical center in pitje znamenite vode iz slatinskih vrelcev. Predstavili vam bomo dolgoletno tradicijo steklarstva in preplet zgodovine s sedanjostjo v muzejskih zbirkah Aninega dvora.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.