{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:

Izbrane namestitve v Rogaški Slatini

Pri popolnem oddihu igra pomembno vlogo »popolna« namestitev. Vsak gost ima svoje želje in potrebe, zato je tudi ponudba namestitev v Rogaški Slatini raznolika. Če hrepenite po pristni domačnosti, vas napotimo na Turistično kmetijo Marjanca ali v zeleno okolje umeščeno B & B Villo Angelina. Obe namestitvi sta tudi prejemnici znaka Slovenia Green. Če si želite luksuzne namestitve, lahko izbirate med dizajnerskim Atlantida Boutique Hotelom, ki imajo v svoji ponudbi wellbeing programe po metodi Pegaz MG, kraljevski Hotel Aleksander Superior z wellness in medicinskim centrom in Grand hotelom Sava, ki ima edini v Rogaški Slatini hotelski bazen s termomineralno vodo.

Turistična kmetija Marjanca

Turistična kmetija Marjanca

Kmetija Marjanca je idealna za vse, ki imate radi mir in pristno naravo s prekrasnim razgledom od Boča do Donačke gore na vzhodu, do Kamniško Savinjskih Alp na zahodu. Pričakujte pravo družinsko doživetje z domačo hrano in aktivnostmi, ki bodo še posebej navdušile najmlajše. Pomagali bodo pri kmečkih in gospodinjskih opravilih kot so krmljenje živali, pobiranje kokošjih jajčk ter peka kruha z babico.

Vila Angelina

Vila Angelina

V neokrnjeni naravi vasice Topole, 2 km od središča Rogaške Slatine, se nahaja Vila s prekrasnim razgledom. Gostom so na voljo sobe v podeželskem stilu, razvajanje z domačim zajtrkom ter sprostitev v savni, ogrevanem masažnem bazenu in zunanjem plavalnem bazenu. Medtem ko se otroci brezskrbno igrajo v Angelininem vrtu, se vi sprehodite po Angelinini poti spoznanja ali si oglejte fascinantno Orglarsko delavnico Škrabl.

Atlantida Boutique Hotel

Atlantida Boutique Hotel

Edini luksuzni hotel te vrste v Rogaški Slatini je odlično zavetje za trenutke, ko potrebujete mir in sprostitev. Zagotavlja umik od vsakodnevnega stresa, popolno zasebnost ter luksuzno namestitev. Vse je popolnoma v stilu vaših želja in potreb. Izstopa po dizajnerski opremi, pametnih sobah in zeleni naravi vsenaokrog. Pa vendar je le nekaj korakov oddaljen od zdraviliškega centra. Odlična izbira za oddih in regeneracijo!

Hotel Aleksander Superior

Hotel Aleksander Superior

Si želite doživeti tradicijo kraljevega hotela? Petzvezdični hotel vas pričakuje v zeleni okolici Rogaške Slatine, s pogledom na cvetoči zdraviliški park. Hotel nudi 21 luksuznih suit in sob, fitnes center, sodobni spa center ter restavracijo Donatela z vrhunsko kulinarično ponudbo. Na strehi hotela se razteza zasebna luksuzna suita. Hotel Aleksander je popolna izbira za luksuzne brezskrbne počitnice ali medical-wellness oddih.

Grand hotel Sava

Grand hotel Sava

Lokacija hotela v središču cvetočega zdraviliškega parka nudi nepozabno doživetje lepot Rogaške Slatine ter miren in sproščujoč oddih. Preživite ga z nastanitvijo v enoposteljnih, dvoposteljnih ali sobah Superior, ki nudijo popolno udobje in sproščenost, ki ju v času dopusta potrebujemo. Svoje brbončice boste lahko razvajali z opojnimi okusi kave, različnimi napitki in vrhunskimi sladicami na terasi Kavarne Cappuccino, za družabne igre in prijetna druženja pa je poskrbljeno v hotelskem Lobby baru.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.