{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:

Slišite? To je šepet preteklosti.

Prisluhnite in odkrijte zgodbe, ki jih za svojimi zidovi skrivajo objekti kulturne dediščine. To so zgodbe domačinov in obiskovalcev, ki so se v različnih zgodovinskih obdobjih sprehajali po poteh Zdraviliškega parka, plesali v Kristalni dvorani, občudovali umetnost v Anini galeriji in nazdravljali v Pivnici mineralnih vod. 

Vse o kraju na enem mestu

Ste že obiskali Anin dvor? Tukaj boste spoznali tradicijo in glavne atrakcije Rogaške Slatine. Odkrijte pet tematsko obarvanih muzejskih zbirk: steklarsko, grafično, domoznansko z zbirko podpisov slavnih, parkovno in vodno zbirko. 

Sprehodite se skozi zdraviliški park

Tam med cvetočimi gredicami in urejenimi zelenicami vas čakajo številne zanimivosti. Od paviljona Tempel, Pivnice mineralnih vod in kapelice Sv. Ane do Evropske ploščadi in kipa krilatega Pegaza z zlatim kopitom. Vredno sprehoda!

Spoznajte Ano

Ana je pomemben del Rogaške Slatine. Je zavetnica zdravilišča in simbol mesta - ste vedeli, da na dan Sv. Ane Rogaška Slatina praznuje občinski praznik? Ana se pojavlja tudi v poimenovanju številnih zgradb in dogodkov.  

Vzemite si čas za kulturo

Številne zanimivosti in znamenitosti vam bodo pokazale pravi utrip Rogaške Slatine ter duha časa, ki ga ustvarja.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.