{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:
Po poti doživetij

Izkoristite čas, ki ga imate

Toliko stvari morate še poizkusiti, okusiti, raziskati, si ogledati in jim prisluhniti! To so tista doživetja, ki bodo napolnila vašo dušo. In vaš instagram profil. Podajte se v naravo in zadihajte s polnimi pljuči, raziskujte lokalno kulinariko in žlahtna vina iz okoliških gričev, sprehodite se skozi prestižne oblike ročno pihanega kristala, v toplih poletnih večerih pa prisluhnite opojnim koncertom na prostem.

Zakaj v Rogaško Slatino po doživetje?

Sprostitev v objemu narave

Sprehod v senci mogočnega drevoreda na promenadi Zdraviliškega parka ima poseben čar. Pomirja in pripomore k boljšemu počutju. Povzpnite se še na bližnje vrhove in se napolnite z energijo. 

Največja ročna proizvodnja kristala na svetu

V živo si oglejte, kako v rokah steklopihalcev ob moči ognja nastaja prestižni kristal Steklarne Rogaške. V Kristalni dvorani Grand hotela Rogaška lahko občudujete ročno izdelane kristalne lestence.

Spoznajte vrhunska rogaška vina

Zapeljite se po Rogaški vinski cesti! Izkušeni vinski svetovalci in degustatorji vam bodo predstavili bogastvo okusov vin, ki jih pridelujejo na tem območju. 

Gurmanski užitki za vaš okus

Preizkusite avtentično lokalno kuhinjo, ki diši po preteklosti in jedeh naših babic. Spoznajte jerpico, zavihjenčo in mlinčofko iz domače krušne peči ter običaje, ki jih spremljajo. 

Zabava za vse generacije

Prepustite se kulturnemu in zabavnemu utripu skozi vse letne čase. Poletje vabi na tradicionalni Anin festival na prostem, pozimi pa obiščite čarobno Kristalno vas.

Pridite na zabavo za vse generacije

Prepustite se kulturnemu in zabavnemu utripu v vsakem letnem času. Poleti vas povabimo na z glasbo obarvan Anin festival. V samem osrčju Rogaške Slatine vas bodo razvajali zvoki klasične, jazz in pop glasbe. Pozimi pa se v Kristalni vasi ogrejte ob vročih plesnih ritmih. Ne spreglejte niti družabnih aktivnosti v hotelih, ki so namenjeni tudi zunanjim gostom. 

Top 5 znamenitosti

Te znamenitosti so "must-see", zato nikar ne zapustite Rogaške Slatine, ne da bi jih videli.

Poizkusite lokalno!

Kuhinja Rogaške Slatine temelji na tradicionalnih lokalnih jedeh, a sledi tudi najsodobnejšim gastronomskim trendom. Kulinarična ponudba je prilagojena letnim časom in obogatena z vrhunskimi vini okoliških vinogradnikov.

S kolesom po okolici

Naše kolesarske poti vas bodo navdušile, saj si lahko kar med potjo ogledate številne naravne in kulturne znamenitosti. Zapeljite se po priljubljeni kolesarski poti med Rogaško Slatino in Podčetrtkom!

Pristni okusi, aktivnosti in ljudje

Rogaška Slatina je vir zdravja in dobrega počutja. Prepričajte se sami! S svežo energijo vas bodo napolnile aktivnosti v okoliški naravi in srečanja s prijaznimi domačini, ki vam bodo natočili kozarec vina in ponudili domače dobrote.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.