{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:

Zaupajte naravi in tradiciji

Rogaška Slatina je naravno zdravilišče z dolgo in bogato tradicijo. Gostje prihajajo zaradi edinstvene zdravilne mineralne vode, vrhunskih strokovnjakov ter celovite ponudbe na področju preventive in zdravljenja.

Medicinski centri v Rogaški Slatini ponujajo številne specializirane medicinske storitve za tiste, ki iščejo zdravje in sprostitev. Specalizirani strokovnjaki pomagajo gostom pri zdravljenju bolezni prebavil, ledvic, presnove ter bolezni gibal in revmatskih obolenj. Na voljo je širok spekter terapij, kot so pitna kura z zdravilno mineralno vodo, termalne kopeli, masaže, fizioterapija in rehabilitacija. V medicinskih centrih, vrhunski zdravstveni strokovnjaki nudijo tudi individualno prilagojene zdravstvene programe in svetovanje, kar zagotavlja visoko kakovost in učinkovitost zdravljenja.

Zdravstvene storitve in pregledi na enem mestu

Prednost zdravljenja v Rogaški Slatini je, da večino storitev za lajšanje in odpravljanje vaših težav lahko opravite kar tu, v času vašega oddiha. Zdravstvene storitve so vam na voljo v nekaterih hotelih in v Medical centru Rogaška.

Bi radi odpravili svoje bolezenske težave?

Naša specializacija je zdravljenje in lajšanje kroničnih gastroenteroloških, metabolnih, menedžerskih in psihosomatskih bolezni. Izvajamo tudi medicinske wellness programe ter postopke sproščanja in pomlajevanja. 

Ponudniki zdravstvenih storitev

Ponudniki medicinskih storitev v Rogaški Slatini so usmerjeni predvsem v preprečevanje, rehabilitacijo in nadaljnje zdravljenje gastroenteroloških in endokrinih bolezni ter stanj po operacijah.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.