{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:

Ohranite svojo lepoto

Poti do lepote je veliko, vse pa imajo isti cilj: vaše dobro počutje, zadovoljstvo in samozavest. Skrb za lep in zdrav videz zaupajte strokovnjakom, ki vam bodo svetovali najprimernejše tehnike in nekirurške posege za rešitev vaših težav. Strokovno znanje, najsodobnejše naprave in preverjeni kozmetični izdelki so tisti, ki zagotavljajo privlačen in mladosten videz tudi v zrelejših letih.

Potrebujete storitev dermatološke ambulante?

Koža nosi posledice stresa, nepravilne prehrane in pretiranega sončenja. S pomočjo pravilne terapije izboljšajte gube, starostne lise, strije, brazgotine, redčenje las in druge estetske težave. Povrnite koži zdravje in svežino, z individualno prilagojenimi anti-aging postopki pa ohranite mladosten videz.

Razstrupite in oblikujte svoje telo

Odločite se za zdravo hujšanje pod strokovnim vodstvom. S pomočjo programov, ki vključujejo Donat, zdravo prehrano, detox razstrupljanje ter najsodobnejše postopke boste učinkovito izgubili kilograme in preoblikovali telo.

Za svojo kožo izberite kakovost

Ključni za lep videz kože so kakovostna kozmetika, lepotni tretmaji ter kvalificirani kozmetični strokovnjaki. Preverite ponudbo vrhunske kozmetike Afrodita iz Rogaške Slatine.

Lepotni centri

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.