Ohranite svojo lepoto

Poti do lepote je veliko, vse pa imajo isti cilj: vaše dobro počutje, zadovoljstvo in samozavest. Skrb za lep in zdrav videz zaupajte strokovnjakom, ki vam bodo svetovali najprimernejše tehnike in nekirurške posege za rešitev vaših težav. Strokovno znanje, najsodobnejše naprave in preverjeni kozmetični izdelki so tisti, ki zagotavljajo privlačen in mladosten videz tudi v zrelejših letih.

Potrebujete storitev dermatološke ambulante?

Koža nosi posledice stresa, nepravilne prehrane in pretiranega sončenja. S pomočjo pravilne terapije izboljšajte gube, starostne lise, strije, brazgotine, redčenje las in druge estetske težave. Povrnite koži zdravje in svežino, z individualno prilagojenimi anti-aging postopki pa ohranite mladosten videz.

Razstrupite in oblikujte svoje telo

Odločite se za zdravo hujšanje pod strokovnim vodstvom. S pomočjo programov, ki vključujejo Donat Mg, zdravo prehrano, detox razstrupljanje ter najsodobnejše postopke boste učinkovito izgubili kilograme in preoblikovali telo.

Za svojo kožo izberite kakovost

Ključni za lep videz kože so kakovostna kozmetika, lepotni tretmaji ter kvalificirani kozmetični strokovnjaki. Preverite ponudbo vrhunske kozmetike Afrodita iz Rogaške Slatine.

Lepotni centri

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.

Nagradna igra: Po poteh Rogaške Slatine

Kako bi najraje doživeli Rogaško Slatino - z edinstveno vodo Donat Mg, ki poskrbi za vaše zdravje, z razvajanjem, ki poudar vašo lepoto ali z doživetji za dušo in telo? Izberite svojo pot po Rogaški Slatini in osvojite simpatične nagrade!

Zdravje

Zdravje

Rogaška Slatina je naravno zdravilišče s kar štiristoletno tradicijo, vrelci zdravilne mineralne vode Donat Mg, vrhunskim medicinskim centrom ter s čistim naravnim okoljem.
Poglejte si video >

Nasvet za zdravje

Ali veste, da 0,3 l mineralne vode Donata Mg vsebuje kar 300 miligramov naravnega magnezija, kar je enako 10 bananam?
Priporočamo, da vsak dan spijete 0,5 litra Donata Mg - 2 do 3 dcl zjutraj na tešče in 2 dcl pred večerjo.
Lepota

Lepota

Ste si vedno želeli počutiti kot boginja? Pot lepote vodi od wellness razvajanja in profesionalne nege v Rogaški Slatini do učinkov, ki so vidni tudi navzven - na lepi, sijoči in napeti koži.
Poglejte si video >

Nasvet za lepoto

Ali veste, da 1 l Donata Mg vsebuje več kot 1000 mg magnezija, ki ga telo nujno potrebuje za normalno krčenje mišic in ravnotežje elektrolitov?
Priporočamo, da na izbrano športno aktivnost vzamete tudi stekleničko Donata Mg in se izognete neprijetnemu "muskelfibru".
Doživetja

Doživetja

So doživetja, ki napolnijo dušo. Podajte se v naravo in zadihajte, raziskujte lokalno kulinariko in vina, sprehodite se skozi prestiž kristala ter prisluhnite opojnim koncertom na prostem.
Poglejte si video >

Nasvet za doživetja

Ali veste, da legenda o Rogaški Slatini pravi, da je vrelec mineralne vode Donat Mg odkril krilati mitološki konj Pegaz?
Priporočamo, da se na sprehodu skozi čudoviti Zdraviliški park ustavite ob Pegazovem kipu in se dotaknete njegovega srečnega zlatega kopita.