{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:

Spočijte si oči in dušo

Pravijo, da zelena sprošča. Potem vas z veseljem povabimo na potep po Rogaški Slatini! Naša neokrnjena narava je bogata z zelenimi gozdovi, travniki in sadovnjaki. O neokrnjenosti pričajo številne ogrožene živalske in rastlinske vrste na tem območju ter zlati znak Slovenia Green Destination, ki potrjuje usmerjenost destinacije v trajnostni razvoj turizma.  

Odkrijte blagodejne izvire

Presenečeni boste nad tem, kaj vse narava Rogaške Slatine ponuja. Na poti med vrelci naredite postanek, dva, tri ... in si oglejte tudi ostale znamenitosti. Posebna znamenitost je Paviljon kaktej, raziščite lepote krajinskega parka Boč, sprehodite se po zdraviliškem parku, obiščite muzej Anin dvor ter se pustite očarati prestižni Kristalni dvorani in čarobnim kristalom, ki nastajajo v Steklarni Rogaška. Domačini so nanje še posebej ponosni. Videli boste, da z razlogom.

Krajinski park Boč in njegove lepote

Zaradi enkratnosti, pestrosti in množice naravnih vrednot je širše območje vrha Boča zavarovano kot krajinski park, velika večina pa spada pod evropsko ekološko omrežje NATURA 2000. Sprehodite se po gozdnih učnih ali kolesarskih poteh in raziščite lepote neokrnjene narave.

Na avanturo po Kozjanskem parku

Si želite raziskovanj in novih dogodivščin v naravi? Obiščite Kozjanski park! Prepletanje treh naravnih in kulturnih pokrajinskih vzorcev mu daje svoj pečat in ne imenujejo ga zaman "pokrajina tisočerih obrazov". 

Ste pripravljeni na sprostitev v naravi?

Poglejte kje in kako in se napolnite z energijo, ki jo nudi neokrnjena in raznolika narava Rogaške Slatine.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.