Po poti zdravja

Svoje zdravje zaupajte znanju in naravi

Rogaška Slatina je slovensko naravno zdravilišče z bogato tradicijo. Ponaša se s kar štiristoletno tradicijo, z zdravilnimi vrelci v svetu poznane in priznane mineralne vode Donat Mg, z vrhunskim medicinskim centrom ter s čistim naravnim okoljem.

Zakaj v Rogaško Slatino po zdravje?

Voda z največ magnezija

Naravna mineralna voda Donat Mg vsebuje največ magnezija na svetu, zato ima neverjetne učinke. Poživlja, regenerira, čisti, pomlajuje in celo zdravi.

400 let znanja

Rogaška Slatina je priljubljeno evropsko zdravilišče, ki je 400-letno tradicijo znanja in izkušenj združilo z modernim duhom sodobnosti.

Zdravstvene storitve in pregledi na enem mestu

Visoko usposobljeni strokovnjaki izvajajo preglede v specialističnih ambulantah. Uporabljajo najsodobnejšo diagnostično opremo, ki omogoča natančne rezultate in učinkovito zdravljenje.

Največji zasebni medicinski center

Medical center Rogaška združuje 50 zdravnikov ter celovito ponudbo zdravstvenih storitev in medicinskih wellness programov. 

Po zdravje v Rogaško Slatino

Pravočasno poskrbite za svoje zdravje. Ponudniki medicinskih storitev v Rogaški Slatini so usmerjeni predvsem v preprečevanje, rehabilitacijo in nadaljnje zdravljenje gastroenteroloških in endokrinih bolezni ter stanj po operacijah. Nudijo pa tudi postopke sproščanja in pomlajevanja.

Preizkusite vodo z magnezijem

Zdravilna mineralna voda Donat Mg je edinstvena na svetu, saj ima najvišjo vsebnost naravnega magnezija. Bogata mineralna sestava ji daje blagodejno in zdravilno moč. Občutite njene pozitivne učinke in si privoščite pitno kuro, ki vam bo pomagala do boljšega počutja.

Kaj zdravimo?

Imate težave s ščitnico ali prekomerno telesno težo? Potrebujete fizioterapijo ali magnetno resonanco? Naša specializacija je zdravljenje in lajšanje kroničnih gastroenteroloških, metabolnih, menedžerskih in psihosomatskih bolezni. 

Izberite celovit program zdravljenja

Osnova terapevtskih postopkov je z magnezijem bogata voda Donat Mg - kot pitna kura in balneoterapija. Individualno prilagojen program je sestavljen na podlagi strokovne diagnostike in se izvaja pod strokovnim zdravstvenim nadzorom.

Ponudba zdravstvenih centrov

Odkrijte ponudnike in storitve, ki vam bodo pomagali odpraviti vaša bolezenska stanja ali olajšati težave, povezane z njimi. 

Nasveti za zdravo življenje

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.