{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:
Po poti lepote in wellnessa

Pokažite svetu svojo lepoto

Ste si vedno želeli počutiti kot boginja? Učinki razvajanja in profesionalne nege v Rogaški Slatini bodo vidni tudi navzven. Prepustite se rokam izkušenih maserjev, potopite se v blagodejno mineralno kopel in začutite poživljajočo moč savn. Razvajanje v bazenih in wellness centrih s poudarkom na rogaški mineralni in termalni vodi pa bo poskrbelo, da bo vaša koža lepa in napeta.

Zakaj v Rogaško Slatino po lepoto?

Pomagali vam bomo s profesionalnimi storitvami

Zaupajte izkušenim strokovnjakom, ki vam bodo svetovali pravilne postopke in najbolj učinkovite izdelke za potrebe vaše kože.

Visoko kakovostni kozmetični izdelki in storitve

Povrnite si lep, zdrav in urejen videz z izdelki Kozmetike Afrodita, svetovno priznane blagovne znamke iz Rogaške Slatine.

Privoščite svojemu telesu razvajanje

Vas zanima, zakaj je wellness v Rogaški Slatini drugačen? Naši wellness in spa programi za sprostitev in dobro počutje imajo lokalni pridih. 

Preizkusite moč naravne vode in ostalih lokalnih dejavnikov

Preizkusite moč naravne vode z magnezijem, blata in ostalih lokalnih dejavnikov v masažah, kopelih in drugih terapijah.

Poskrbite za sijočo in zdravo kožo

Pri tem vam bomo pomagali s profesionalnimi postopki, kakovostnimi izdelki in sodobno tehnologijo kozmetičnih aparatov. Cilj je mladostna in sijoča koža obraza, čvrsta koža telesa ter nenazadnje urejena pričeska.

Pri nas domuje tudi slovenska hiša lepote. Kozmetika Afrodita je znana po visoko kakovostnih kozmetičnih izdelkih in storitvah tudi zunaj slovenskih meja. Že skoraj pol stoletja zadovoljuje želje in potrebe ženske, moške in otroške kože.

Potrebujete storitev estetske dermatologije?

Koža nosi posledice stresa, nepravilne prehrane in pretiranega sončenja. S pomočjo pravilne terapije omilite gube, starostne lise, strije, brazgotine, redčenje las in druge estetske težave. Z individualno prilagojenimi anti-aging postopki pa ohranite mladosten videz.

Izberita razvajajte v wellnessu!

Vzemita si čas zase, za razvajanje v dvoje. Private SPA paket nudi sprostitev v intimni, romantični kopeli v dvoje ob svečah, šampanjcu in prijetni glasbi. Užijta toploto finske in turške savne ter se prepustita udobju vodne postelje.

Razstrupite svoje telo

Odločite se za zdravo hujšanje pod strokovnim vodstvom. S pomočjo programov, ki vključujejo mineralno vodo z magnezijem, zdravo prehrano, detox razstrupljanje ter najsodobnejše tretmaje in aparate boste učinkovito izgubili kilograme ter preoblikovali svoje telo.

Razvajanje, sprostitev in lepota

Razvajajte svojo kožo s profesionalnimi tretmaji za nego obraza, sprostite telo v ekskluzivnih wellness centrih ter poskrbite za urejen in mladosten videz. 

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.