{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:

Vse pravice vseh spletnih strani www.visit-rogaska-slatina.si so pridržane. Vse informacije in gradiva, tako pisna kot slikovna, na spletnih straneh www.visit-rogaska-slatina.si so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine Javnega zavoda za turizem in kulturo Rogaška Slatina, Zdraviliški trg 1, 3250 Rogaška Slatina (v nadaljevanju JZTK Rogaška Slatina) ter z njim povezanih partnerjev, katerih vsebine so vključene v spletne strani www.visit-rogaska-slatina.si.

Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletnem mestu www.visit-rogaska-slatina.si izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletnih strani www.visit-rogaska-slatina.si v komercialne namene ni dovoljena. Informacij in gradiv, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja JZTK Rogaška Slatina. 

Pravno obvestilo lahko JZT Rogaška Slatina kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokrat spremenjeni obliki.

Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

JKZT Rogaška Slatina se zaveda, da je varstvo osebnih podatkov temeljna človekova pravica in svoboščina, opredeljena tudi v Ustavi Republike Slovenije. S tem namenom bo z vašimi osebnimi podatki ravnal v skladu s pravnim redom in bo osebne podatke zbiral, obdeloval ter shranjeval samo z namenom, kot ga določa in dopušča zakonodaja. Osebne podatke obravnavamo kot strogo zaupne, kot del zaupnih procesov in stroge korporacijske politike glede varstva osebnih in poslovnih podatkov.

Ko brskate po spletni strani www.visit-rogaska-slatina.si, ste anonimni, osebnih podatkov ne zbiramo, kot tudi ne IP naslova obiskovalcev spletnih strani. Za namene statistike si JZTK Rogaška Slatina pridržuje zgolj pravico pridobivanja tistih podatkov obiskovalcev spletne strani, iz katerih ne izhajajo individualne lastnosti posameznika.

V primeru, da bi potrebovali vaše podatke, vas bomo o tem obvestili, vam pojasnili, zakaj jih potrebujemo, za kakšen namen jih bomo obdelovali in vas, v določenih primerih, prosili, da nam jih prostovoljno posredujete skupaj s soglasjem za njihovo obdelavo.

Pri nekaterih razdelkih naše spletne strani nam boste zaradi korespondence, prejemanja kratkih sporočil ali sodelovanja v spletnih nagradnih igrah itd., zaupali svoje osebne podatke. JZTK Rogaška Slatina jamči in se obvezuje, da bo osebne podatke varovalo kot zaupne, skladno z določili veljavne zakonodaje. Podatke, ki nam jih posredujete, ne bomo razkrili tretjim ali nepooblaščenim osebam in jih bomo uporabili zgolj v namen, s katerim ste nam jih posredovali.

Zaradi uresničevanja namena nemotenega delovanja spletna stran vsebuje t.i. piškote (Cookies).

Spletna stran gostuje na A2 Hosting. Njihovi strežniki se nahajajo v Michiganu in Arizoni (USA), Amsterdamu (Evropa) in Singapurju (Azija).

Katere osebne podatke JKZT Rogaška Slatina zbira in s kakšnim namenom?

Če ste obiskovalec spletne strani

Strani nismo oblikovali zato, da bi zbirali in obdelovali kakršnekoli informacije iz vašega računalnika brez vaše vednosti, moramo pa zagotoviti varnost naših spletnih strani. Zato vedno, ko vstopite na www.visit-rogaska-slatina.si, naši strežniki zabeležijo vaš IP naslov. IP naslov je številka, ki jo ima računalnik vsakič, ko brskate po internetu. IP naslove uporabljamo pri diagnozi problemov, vendar jih ne povezujemo z drugimi podatki o vas. To pomeni, da ne bomo poznali vaše identitete ali vašega e-poštnega naslova, v kolikor nas s temi informacijami ne oskrbite prostovoljno.

Informacije o vaši uporabi spletne strani so za nas zelo pomembne, saj želimo vašo uporabniško izkušnjo stalno izboljševati. Te informacije zbiramo in analiziramo z uporabo piškotkov. 

Če ste ob brskanju po naših spletnih straneh prijavljeni v uporabniški račun drugega ponudnika (npr. Google račun, Facebook račun, booking.com račun, ipd.), lahko ti ponudniki sledijo vašemu obnašanju na naših spletnih straneh v skladu s svojimi pogoji in izbranimi nastavitvami v vašem računu pri tem ponudniku. Več informacij v zvezi s tem vam mora priskrbeti posamezen ponudnik.

Če ste se naročili na e-novice in nam hkrati dovolili uporabo piškotkov, ste nam dovolili, da podatke, ki jih pridobimo s piškotki, upoštevamo pri oblikovanju za vas pripravljenih ponudb. Odjava od e-novic je možna kadarkoli s klikom na odjavno povezavo v prejetih e-novicah JKZT Rogaška Slatina. Kako upravljati s piškotki je pojasnjeno v delu Piškotki (ang. Cookies).

Če prejemate e-novice JKZT Rogaška Slatina

Na e-novice JKZT Rogaška Slatina ste se lahko prijavili preko spletnega ali tiskanega obrazca. Na prijavnici ste lahko označili, da želite prejemati vsa splošna obvestila JKZT Rogaška Slatina o novostih, ponudbi in nagradnih igrah ali ste označili kategorije, ki vas zanimajo. Lahko ste tudi označili, da želite prejemati personalizirane novice - le obvestila o novostih, ponudbi in nagradnih igrah, za katere predvidevamo, da vas zanimajo. Predvidevanje temelji na vaših željah, ki ste jih označili z izbiro kategorije, ter koriščenju storitev iz naše ponudbe (vključno z rezervacijami), na podlagi spletnih piškotkov pa le v primeru, da ste sprejeli njihovo uporabo na naših spletnih straneh. 

Odjava od e-novic je možna kadarkoli s klikom na odjavno povezavo v prejetih e-novicah JKZT Rogaška Slatina.

Upravljavec osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov: JKZT Rogaška Slatina

Pravni temelji za obdelavo osebnih podatkov: osebna privolitev, ki se lahko kadarkoli prekliče (6(1)a) člen Splošne uredbe). Na podlagi lastnega zakonitega interesa (6(1)f člen Splošne uredbe) upravljavec osebne podatke obdeluje tudi za namen načrtovanja delovnega procesa, zalog in kapacitet, ter izboljševanje ponudbe in optimiziranje storitev.

Kategorije uporabnikov: vzdrževalci spletne strani, ponudniki orodij za trženje, marketinške agencije, zunanji izvajalci koriščenih storitev. Uporabniki osebne podatke obdelujejo izključno po navodilih in pod nadzorom upravljavca.

Osebni podatki se lahko prenašajo v ZDA (Mailchimp), ki zagotavlja zaščitne ukrepe za varnost osebnih podatkov, potrjene s strani Evropske komisije (t. i. Privacy Shield).

Rok hrambe: do preklica privolitve.

Pravice posameznikov: preklic privolitve oz. ugovor, dostop do podatkov, popravek, izbris, omejitev obdelave, prenosljivost. Pravice je mogoče uveljavljati s pisno vlogo, poslano na naslov upravljavca, ali po elektronski pošti na naslov info@visit-rogaska-slatina.si. Odjava od e-novic (preklic privolitve oziroma ugovor) je možna kadarkoli s klikom na odjavno povezavo v prejetih e-novicah JKZT Rogaška Slatina.

Nekatere pravice lahko uresničujete neposredno v svojem uporabniškem profilu. Nekatere pravice je mogoče uveljavljati le s pisno vlogo, poslano na naslov upravljalca, ali po elektronski pošti na naslov info@visit-rogaska-slatina.si. Če ste sprejeli uporabo naprednejših piškotkov, lahko z njimi upravljate v svojem brskalniku, ki ga uporabljate. Katere pravice v zvezi z obdelavo osebnih podatkov je mogoče uveljavljati, je odvisno od tega, v kakšnem stiku ste z nami. O svojih pravicah si vedno lahko več preberete pri posameznih situacijah opisanih na tej spletni strani.

Zoper ravnanje upravljavca v zvezi z varstvom osebnih podatkov je mogoča pritožba oziroma prijava pri Informacijskem pooblaščencu RS.

Zasebnost in varnost osebnih podatkov pooblaščenih izvajalcev JZTK Rogaška Slatina

April 8 d.o.o.. je vzdrževalec turističnega informacijskega portala www.visit-rogaska-slatina.si in v skladu s pogodbo z JZTK Rogaška Slatina in za JZTK Rogaška Slatina opravlja naloge glede vzdrževanja in nadgradenj portala. April 8 d.o.o. in morebitna druga zunanja podjetja, ki opravljajo za JZTK Rogaška Slatina določene aktivnosti v okviru portala, se zavežejo, da obdelujejo osebne podatke samo v okviru pooblastil JZTK Rogaška Slatina ter jih ne obdelujejo in ne smejo obdelovati za noben drug namen.

Opozorilo glede nepooblaščene ali nepravilne uporabe

Zaradi varnostnih razlogov, kot tudi zaradi zagotovitve nemotene uporabe vsem uporabnikom, JZTK Rogaška Slatina uporablja programe za spremljanje prometa in za identifikacijo nepooblaščenih poskusov nalaganja ali spreminjanja informacij ali kakšnega drugačnega načina povzročanja škode. V primeru pooblaščenih zakonitih preiskav in skladno s potrebnimi zakonitimi postopki se lahko uporabijo informacije iz teh virov za identifikacijo posameznikov.

Izključitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na spletnem mestu www.visir-rogaska-slatina.si so informativne narave. JKZT Rogaška Slatina se trudi za pravilnost, ažurnost in popolnost objavljenih podatkov, vendar za njihovo točnost in celovitost ne prevzema nobene pravne odgovornosti, ki se nanaša na natančnost, popolnost ali uporabnost katerekoli informacije, produkta ali opisanega postopka.

JKZT Rogaška Slatina ne more biti odgovoren za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do spletne strani www.visit-rogaska-slatina.si zaradi uporabnikovega obiska spletne strani ali kakršnekoli njene uporabe. JKZT Rogaška Slatina ni odgovoren za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani www.visit-rogaska-slatina.si.

JKZT Rogaška Slatina si pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletne strani www.visit-rogaska-slatina.si kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila, in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb. 

Zunanje povezave

Zaradi prikladnosti lahko nekatere spletne strani ali podstrani www.visit-rogaska-slatina.si z namenom podajanja celovitih turističnih informacij vsebujejo povezave na različne zunanje strani, kot so na primer druga internetna spletišča, posamezne strani ali drugi viri. Za dostopnost, vsebino ali napake zunanjih povezav ne odgovarjamo, prav tako uporabniki spletne strani www.visit-rogaska-slatina.si ne morejo domnevati, da spletne strani zunanjih povezav spoštujejo enaka načela glede spoštovanja zasebnosti in varstva osebnih podatkov, kot se jih drži JKZT Rogaška Slatina. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost JKZT Rogaška Slatina za vse primere izključena.

Nepričakovani oglasi

Ob obisku naših spletnih strani lahko vaš internetni brskalnik proizvaja nepričakovane oglase. Te oglase najverjetneje proizvajajo druge internetne strani ali druga programska oprema, ki je nameščena na vašem računalniku. JKZT Rogaška Slatina ne odobrava in ne priporoča produktov ali storitev, ki se prikazujejo preko nepričakovanih oglasov na vašem računalniku med obiskovanjem naših spletnih strani.

Avtorske pravice

Te spletne strani vsebujejo materiale, ki so zaščiteni po avtorskem pravu. Za te materiale sodelujoči avtorji oziroma drugi nosilci avtorskih pravic obdržijo pravice reprodukcije ali redistribucije. Za vse osebe, ki reproducirajo ali redistribuirajo te informacije, se pričakuje, da spoštujejo pogoje in obveznosti, ki jih zahtevajo avtorji oziroma nosilci avtorskih pravic. Tako zaščiteni materiali pa se kljub temu lahko citirajo in uporabljajo dobroverno, skladno s predpisi o avtorskih pravicah, ki splošno dovoljujejo uporabo za nekomercialne izobraževalne namene kot npr. učenje, raziskave, kritike, novice in poročanje.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.