{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:
Spodnja Kostrivnica 5, 3250 Rogaška Slatina


Družinsko doživetje na kmetiji

Naša kmetija je idealen kraj za vse, ki imate radi mir in lepoto narave s prekrasnim razgledom od Boča do Donačke gore na vzhodni strani, na zahodu pa seže ob lepem vremenu pogled vse tja do Kamniško Savinjskih Alp.

Vsi otroci, ki bodo bivali pri nas bodo lahko pomagali pri kmečkih in gospodinjskih opravilih, kot so: krmljenje živali, iskanje in pobiranje kokošjih jajčk, pomoč pri peki kruha, ki ga peče naša babi. Imeli bodo možnost igranja na male ritmične instrumente, saj gospodinja Tina zna igrati na klavir in kitaro, prav tako, pa bodo prepevali in se učili pesmice.

Na naši kmetiji boste na svoj račun prišli vsi tisti, ki cenite domačo hrano. Razvajali vas bomo že ob prihodu in vam postregli z aperitivom. Na naši kmetiji nudimo tudi prostor za različna praznovanja. Sprejmemo lahko do 60 gostov naenkrat.
Za dodatne informacije izpolnite obrazec na naši spletni strani.

Ponašamo se z znakom SLOVENIA GREEN

SLOVENIA GREEN je certifikacijski program in znamka kakovosti, s katero označujemo izpolnjevanje zahtev, ki jih za destinacije in ponudnike opredeljuje Zelena shema slovenskega turizma (ZSST). 

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.