{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:
Zgornje Sečovo 3, 3250 Rogaška Slatina


Nepozabne počitnice? Enostavna odločitev.

Pomona je družinsko vodena kmetija na podeželju, v neposredni bližini znanega zdravilišča Rogaška Slatina. Zgrajena v domačem slogu daje gostom občutek domačnosti in topline. Odlikuje se z individualno prikrojenim pristopom, odličnim wellnessom ter z izjemno kulinariko.

Ponudba Pomone temelji na gostoljubnosti, ustvarjanju domačega vzdušja in uresničevanju želja, pričakovanj in potreb ljubiteljem naravnega in zdravega življenja, družinam, parom, posameznikom, športnikom in ljubiteljem kulture.

V Pomoni spimo zdravo

Spanje ohranja zdravje in ravnovesje telesa, uma in duha. Vpliva na splošno dobro počutje in brez njega ne moremo funkcionirati. Pomembno je, da je spanec krepčilen in osvežujoč, da se zjutraj zbudimo spočiti in tako polni energije stopimo v nov dan. Zdravo spanje je mirno spanje, ki nam daje potrebno energijo, veselje in občutek spočitosti. Za zagotovitev zdravega spanca smo v Pomoni še posebej poskrbeli za ustrezno ležišče in dodatke, za primerno spalno okolje ter za možnost sprostitve pred spanjem.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.