Cvetlični hrib 3c, 3250 Rogaška Slatina


Luksuzna apartmajska vila

Najemite svoj apartma v Rogaški Slatini, v enem od naj znamenitem zdravilišču v Sloveniji in Evropi. Uživajte vaše počitnice v naravnem okolju, v luksuznih apartmajih z dvema spalnicama s kuhinjo in kaminom.

Uživajte zajtrk, kosila in večerje, ki jih za vas pripravlja vaš osebni kuhar. Ali uporabite apartmajsko kuhinjo, kjer si lahko sami pripravite svoje najljubše jedi iz lokalnih sestavin. Ob prihodu vas pričaka steklenica penine in sveže sadje. 

Na voljo vam je osebno parkirišče in zasebna terasa, prijeten kamin ter brezplačen WiFi, TV in Blue-Ray ter brezplačna uporaba koles (v kolikor so prosta).

Za vas lahko rezerviramo mizo v lokalnih restavracijah in vam pomagamo pri rezervaciji zdravstvenih tretmajev v Medicinskem centru zdravilišča Rogaška Slatina.

Osebni kuhar

Podarite svojim ljubljenim nepozabne trenutke. Z najboljšimi lokalnimi sestavinami in modernimi aparati bo vaše kuhanje sproščen užitek. V veselje nam bo za vas organizirati osebnega kuharja, ki bo za vas pripravil odličen catering in kulinarične skrivnosti lokalne hrane.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.

Nagradna igra: Po poteh Rogaške Slatine

Kako bi najraje doživeli Rogaško Slatino - z edinstveno vodo Donat Mg, ki poskrbi za vaše zdravje, z razvajanjem, ki poudar vašo lepoto ali z doživetji za dušo in telo? Izberite svojo pot po Rogaški Slatini in osvojite simpatične nagrade!

Zdravje

Zdravje

Rogaška Slatina je naravno zdravilišče s kar štiristoletno tradicijo, vrelci zdravilne mineralne vode Donat Mg, vrhunskim medicinskim centrom ter s čistim naravnim okoljem.
Poglejte si video >

Nasvet za zdravje

Ali veste, da 0,3 l mineralne vode Donata Mg vsebuje kar 300 miligramov naravnega magnezija, kar je enako 10 bananam?
Priporočamo, da vsak dan spijete 0,5 litra Donata Mg - 2 do 3 dcl zjutraj na tešče in 2 dcl pred večerjo.
Lepota

Lepota

Ste si vedno želeli počutiti kot boginja? Pot lepote vodi od wellness razvajanja in profesionalne nege v Rogaški Slatini do učinkov, ki so vidni tudi navzven - na lepi, sijoči in napeti koži.
Poglejte si video >

Nasvet za lepoto

Ali veste, da 1 l Donata Mg vsebuje več kot 1000 mg magnezija, ki ga telo nujno potrebuje za normalno krčenje mišic in ravnotežje elektrolitov?
Priporočamo, da na izbrano športno aktivnost vzamete tudi stekleničko Donata Mg in se izognete neprijetnemu "muskelfibru".
Doživetja

Doživetja

So doživetja, ki napolnijo dušo. Podajte se v naravo in zadihajte, raziskujte lokalno kulinariko in vina, sprehodite se skozi prestiž kristala ter prisluhnite opojnim koncertom na prostem.
Poglejte si video >

Nasvet za doživetja

Ali veste, da legenda o Rogaški Slatini pravi, da je vrelec mineralne vode Donat Mg odkril krilati mitološki konj Pegaz?
Priporočamo, da se na sprehodu skozi čudoviti Zdraviliški park ustavite ob Pegazovem kipu in se dotaknete njegovega srečnega zlatega kopita.