{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:
Cvetlični hrib 3c, 3250 Rogaška Slatina


Luksuzna apartmajska vila

Najemite svoj apartma v Rogaški Slatini, v enem od naj znamenitem zdravilišču v Sloveniji in Evropi. Uživajte vaše počitnice v naravnem okolju, v luksuznih apartmajih z dvema spalnicama s kuhinjo in kaminom.

Uživajte zajtrk, kosila in večerje, ki jih za vas pripravlja vaš osebni kuhar. Ali uporabite apartmajsko kuhinjo, kjer si lahko sami pripravite svoje najljubše jedi iz lokalnih sestavin. Ob prihodu vas pričaka steklenica penine in sveže sadje. 

Na voljo vam je osebno parkirišče in zasebna terasa, prijeten kamin ter brezplačen WiFi, TV in Blue-Ray ter brezplačna uporaba koles (v kolikor so prosta).

Za vas lahko rezerviramo mizo v lokalnih restavracijah in vam pomagamo pri rezervaciji zdravstvenih tretmajev v Medicinskem centru zdravilišča Rogaška Slatina.

Osebni kuhar

Podarite svojim ljubljenim nepozabne trenutke. Z najboljšimi lokalnimi sestavinami in modernimi aparati bo vaše kuhanje sproščen užitek. V veselje nam bo za vas organizirati osebnega kuharja, ki bo za vas pripravil odličen catering in kulinarične skrivnosti lokalne hrane.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.