{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:
Topole 17a, 3250 Rogaška Slatina


Oddih v miru in tišini

Vila Angelina se nahaja v neokrnjeni naravi prijetne vasice Topole, ki je oddaljena 2 km od središča Rogaške Slatine. Od Vile Angeline se odpre prekrasen razgled na prečudovito slovensko pokrajino vse od Kozjanskega hribovja tja do Kamniških Alp in v sosednjo Hrvaško. Gostje imajo možnost sprostitve v sobah s prijetnim podeželskim stilom. Nudimo pa tudi, da si postrežejo z zelo okusnim zajtrkom. K sprostitvi vabijo tudi savna, masažni stol in ogrevani masažni bazen ter zunanji plavalni bazen.

Prav tako se lahko sprehodite po Angelinini poti spoznanja, kjer v objemu narave in popolnega miru najdeta duša in telo zopet svoj mir. Otroci se lahko brezskrbno igrajo v Angelininem vrtu, saj se celotno domovanje družine Škrabl nahaja daleč stran od prometnega in mestnega vrveža. Zato so tudi prijetni sprehodi na okoli po vasici Topole, kjer ne manjka svežega zraka in čudovitega razgleda.

Celo vrstna ponudba je povezana z naravo in pridihom glasbene harmonije, saj se družina Škrabl že sedemindvajset let ukvarja tudi z ustvarjanjem orgel. Vsi gostje so zato tudi vljudno vabljeni na ogled Orglarske delavnice Škrabl, kjer lahko spoznajo kako nastajajo klasične orgle, ki so upravičeno prejele vzdevek »Kraljica glasbenih instrumentov«.

Ponašamo se z znakom SLOVENIA GREEN

SLOVENIA GREEN je certifikacijski program in znamka kakovosti, s katero označujemo izpolnjevanje zahtev, ki jih za destinacije in ponudnike opredeljuje Zelena shema slovenskega turizma (ZSST). 

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.