Topole 17a, 3250 Rogaška Slatina


Oddih v miru in tišini

Vila Angelina se nahaja v neokrnjeni naravi prijetne vasice Topole, ki je oddaljena 2 km od središča Rogaške Slatine. Od Vile Angeline se odpre prekrasen razgled na prečudovito slovensko pokrajino vse od Kozjanskega hribovja tja do Kamniških Alp in v sosednjo Hrvaško. Gostje imajo možnost sprostitve v sobah s prijetnim podeželskim stilom. Nudimo pa tudi, da si postrežejo z zelo okusnim zajtrkom. K sprostitvi vabijo tudi savna, masažni stol in ogrevani masažni bazen ter zunanji plavalni bazen.

Prav tako se lahko sprehodite po Angelinini poti spoznanja, kjer v objemu narave in popolnega miru najdeta duša in telo zopet svoj mir. Otroci se lahko brezskrbno igrajo v Angelininem vrtu, saj se celotno domovanje družine Škrabl nahaja daleč stran od prometnega in mestnega vrveža. Zato so tudi prijetni sprehodi na okoli po vasici Topole, kjer ne manjka svežega zraka in čudovitega razgleda.

Celo vrstna ponudba je povezana z naravo in pridihom glasbene harmonije, saj se družina Škrabl že sedemindvajset let ukvarja tudi z ustvarjanjem orgel. Vsi gostje so zato tudi vljudno vabljeni na ogled Orglarske delavnice Škrabl, kjer lahko spoznajo kako nastajajo klasične orgle, ki so upravičeno prejele vzdevek »Kraljica glasbenih instrumentov«.

Ponašamo se z znakom SLOVENIA GREEN

SLOVENIA GREEN je certifikacijski program in znamka kakovosti, s katero označujemo izpolnjevanje zahtev, ki jih za destinacije in ponudnike opredeljuje Zelena shema slovenskega turizma (ZSST). 

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.

Nagradna igra: Po poteh Rogaške Slatine

Kako bi najraje doživeli Rogaško Slatino - z edinstveno vodo Donat Mg, ki poskrbi za vaše zdravje, z razvajanjem, ki poudar vašo lepoto ali z doživetji za dušo in telo? Izberite svojo pot po Rogaški Slatini in osvojite simpatične nagrade!

Zdravje

Zdravje

Rogaška Slatina je naravno zdravilišče s kar štiristoletno tradicijo, vrelci zdravilne mineralne vode Donat Mg, vrhunskim medicinskim centrom ter s čistim naravnim okoljem.
Poglejte si video >

Nasvet za zdravje

Ali veste, da 0,3 l mineralne vode Donata Mg vsebuje kar 300 miligramov naravnega magnezija, kar je enako 10 bananam?
Priporočamo, da vsak dan spijete 0,5 litra Donata Mg - 2 do 3 dcl zjutraj na tešče in 2 dcl pred večerjo.
Lepota

Lepota

Ste si vedno želeli počutiti kot boginja? Pot lepote vodi od wellness razvajanja in profesionalne nege v Rogaški Slatini do učinkov, ki so vidni tudi navzven - na lepi, sijoči in napeti koži.
Poglejte si video >

Nasvet za lepoto

Ali veste, da 1 l Donata Mg vsebuje več kot 1000 mg magnezija, ki ga telo nujno potrebuje za normalno krčenje mišic in ravnotežje elektrolitov?
Priporočamo, da na izbrano športno aktivnost vzamete tudi stekleničko Donata Mg in se izognete neprijetnemu "muskelfibru".
Doživetja

Doživetja

So doživetja, ki napolnijo dušo. Podajte se v naravo in zadihajte, raziskujte lokalno kulinariko in vina, sprehodite se skozi prestiž kristala ter prisluhnite opojnim koncertom na prostem.
Poglejte si video >

Nasvet za doživetja

Ali veste, da legenda o Rogaški Slatini pravi, da je vrelec mineralne vode Donat Mg odkril krilati mitološki konj Pegaz?
Priporočamo, da se na sprehodu skozi čudoviti Zdraviliški park ustavite ob Pegazovem kipu in se dotaknete njegovega srečnega zlatega kopita.