{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:
Zdraviliški trg 9, 3250 Rogaška Slatina


Delovni čas
PON - PET: 7:00 - 19:00
SOB, NED in PRAZNIKI: 8:00 - 12:00 in 16:00 - 19:00

Ena največjih zasebnih zdravstvenih ustanov v Sloveniji

Medical center Rogaška je ena največjih zasebnih zdravstvenih ustanov v Sloveniji, ki na enem mestu združuje ekipo vrhunskih strokovnjakov (od tega več kot 50 zdravnikov specialistov), ki izvajajo medicinske storitve, specialistične preglede in diagnostiko s področij: balneologije, gastroenterologije, kardiologije, radiologije (tudi MR), dermatologije, estetske plastične kirurgije, kirurgije roke in žilne kirurgije, ginekologije, urologije, alergologije in pulmologije, ortopedije, fiziatrije, otorinolaringologije, nevrologije … podkrepljene z vrhunskim kliničnim laboratorijem, prav tako pa se izvajajo postopki s področij fizioterapije, kozmetike, masaž in razvajanja ter akupunkture. Medical center rogaška pa se po novem ponaša tudi z Kanabinoidno kliniko.

Visoko usposobljen strokovni kader izvaja preglede v specialističnih ambulantah z najsodobnejšo diagnostično opremo, ki omogoča natančne rezultate in učinkovito zdravljenje ter stremi k individualnemu pristopu s prilagojenimi programi.

Balneologija

Balneologija je veda, ki preučuje načine zdravljenja z naravnimi zdravilnimi sredstvi, kot so naravne mineralne vode za pitne kure, kopeli ali inhalacije ter blatne obloge. V Medical centru Rogaška zdravniki balneologi na podlagi skrbnega pregleda ter pogovora z gostom oziroma pacientom svetujejo vrsto, zaporedje ter pravilno kombinacijo postopkov.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.