{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:
Zdraviliški trg 3, 3250 Rogaška Slatina


Delovni čas
pon-ned: od 7.00 do 22.00

Raznolikost okusov slovenske kuhinje vas bo prijetno presenetila

Hotel vas bo očaral tako z edinstveno arhitekturo, kot tudi z nepozabno kulinarično izkušnjo. Tukaj lahko okusite samo najboljše izdelke Slovenskih proizvajalcev. V Hotelu Aleksander jih kar poimenujemo: češnje Slovenije. Če ste pravi gurman ali želite okusiti prave lokalne okuse, je Restavracija Donatela edini in pravi naslov za vas.

Kuhinja Hotela Aleksander je osnovana na osebnem pristopu kulinaričnih mojstrov, ki želijo zadovoljiti še tako zahtevnega kulinaričnega gosta. Ponosni so na sezonske svežino lokalnih sestavin, hkrati pa so tusi največji mojstri najbolj neverjetnih kombinacij in inovativnih okusov. Restavracija se ponaša s prvovrstnimi in inovativnimi okusi ter skrbno premišljeno izbiro vrhunskih vin.

Priporočamo vam, da se sprostite ob čarobnem razgledu na park Rogaške Slatine, v družbi izbranih vin ali osvežujočih koktajlov na terasi hotela. Obiščete lahko tudi južno teraso, ki je bolj primerna zasebne zabave in druženja. Okusite našo izbrano selekcijo vin ali povprašajte naše osebje po novi in zdravi ponudbi - Menu Voda.

Vse, ki se želite naužiti sončnih žarkov in poskusiti nov spomladanski meni našega kuharja, vabimo na teraso restavracije Donatela.
Prav vsaka jed bo ustrezala vašim pričakovanjem.
Prepričani smo, da vas bo raznolikost okusov in arom slovenske kuhinje prijetno presenetila in navdihnila.
Vaše potovanje bo slastno in nepozabno.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.