{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:
Zdraviliški trg 10, 3250 Rogaška Slatina


Vaša oaza dobrega počutja

Zaradi čedalje bolj stresnega vsakdanjega življenja, vse več ljudi išče načine za popolno psiho-fizično sprostitev. Wellness center Grand hotela Donat Superior vam je pripravil obilico sprostitvenih programov za osebno razvajanje, ki zajemajo raznovrstne masaže ter nego obraza in/ali telesa.

Wellness prostore Grand hotela Donat Superior odlikuje dovršenost arhitekture in pozornost za detajl ter izjemno prijetno, pomirjujoče, intimno vzdušje.

Edinstvene savne v Sloveniji

Savna pripomore h krepitvi imunskega sistema in ugodno vpliva na zdravje. Je najučinkovitejše naravno sredstvo za izločanje nakopičenih toksinov iz telesa. Z rednim savnanjem preprečujemo prehlad, izčrpanost in depresijo ter sprostimo mišice.

Poleg klasične ponudbe savn (finska, turška, zeliščna, bio in infra rdeča savna), razpolagamo z edinstveno ponudbo v Sloveniji: «snežno jamo», ki nudi obilico snežnih padavin skozi vse leto in pristno rusko banjo z brezovimi vejami. Doživite popolno sproščenost v individualnem savna kompleksu, kjer se lahko predate se nepozabnim trenutkom v krogu svojih najdražjih.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.