{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:

JZ za turizem in kulturo Rogaška Slatina

Javni zavod za turizem in kulturo Rogaška Slatina je lokalna turistična organizacija, ki jo je ustanovila Občina Rogaška Slatina. Zavod spodbuja razvoj ter v sodelovanju s turističnimi ponudniki izvaja promocijo turistične ponudbe Rogaške Slatine z okolico in subregije Obsotelje in Kozjansko.

V okviru Javnega zavoda za turizem in kulturo Rogaška Slatina deluje turistični informacijski center (TIC), Anin dvorKulturni center Rogaška, Paviljon kaktej in Informacijsko središče Boč (Krajinski park Boč).

Med naloge zavoda med drugim sodijo še naloge izvajanje programov turističnih ogledov in izobraževanje turističnih vodnikov, organizacija prireditev, izdajanje turističnih brošur in prospektov, predstavljanje Rogaške Slatine in okolice na turističnih sejmih in drugih marketinških dogodkih ter vzdrževanje turističnega spletnega mesta rogaska-tourism.com - uradnega vodnika po Rogaški Slatini in okolici.

Turistične informacije

Vse informacije o Rogaški Slatini, turistični ponudbi in dogajanju so na voljo v Turistično informacijskem centru Rogaška Slatina (TIC).

Javni zavod za turizem in Kulturo Rogaška Slatina
Zdraviliški trg 1, 3250 Rogaška Slatina
T: +386 3 581 44 14
F: +386 3 819 01 54
E: 

Odpiralni čas:

julij-avgust

PON - PET: 8.00 - 19.00
SOB - NED in prazniki: 8.00 - 12.00

september-junij

PON-PET: 8.00 - 16.00
SOB in prazniki: 8.00 - 12.00
NED: zaprto

 

Kako do Rogaške Slatine?

Dobre povezave z večino evropskih mest omogočajo, da lahko Rogaško Slatino obiščete s katerim koli transportnim sredstvom ali njihovo kombinacijo.

Kako po Rogaški Slatini?

Po centru Rogaške Slatine in njeni okolici se lahko odpravite na različne načine - peš, s kolesom, z avtom ali taksijem. Izbiro prilagodite razdalji in vremenskim razmeram.

Zakaj v Rogaško Slatino?

Vas zanima skrb za zdravje, lepota ali posebna doživetja? Odkrijte moč zdravilnega magnezija, preizkusite ponudbo wellness centrov, privoščite si odklop ali razvajanje v dvoje in doživite edinstveno Rogaško Slatino. 

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.