Edinstven kozmetični koncept

Navdušili vas bomo z edinstvenim kozmetičnim konceptom, ki narekuje izvajanje najsodobnejših lepotnih tretmajev z vrhunsko profesionalno kozmetiko blagovne znamke Afrodita Professional. V nenehnem sodelovanju z razvojnim laboratorijem Kozmetika Afrodita snujemo nove profesionalne izdelke in kozmetične postopke, ki v medsebojni sinergiji zagotavljajo nadpovprečne rezultate.

Celovita ponudba

Beauty centri

Beauty centri

V Beauty centrih Afrodita v Rogaški Slatini vam ponujamo številne lepotne nege obraza, vratu in dekolteja, ne-invazivne ANTI-AGE, LIFT, LASER in RADIAGE nege kože, učinkovite anti-celulitne tretmaje, individualno zasnovane postopke z zdravilno aromaterapijo, sproščujoče wellness nege, nepozabne masaže ter še in še. Vse kozmetične postopke za nego kože izvajamo izključno z našimi izdelki - izdelki iz programa AFRODITA PROFESSIONAL, ki so namenjeni profesionalni negi.

Dermatološko-estetska ambulanta

Dermatološko-estetska ambulanta

V okviru Beauty centrov deluje tudi Dermatološko-estetska ambulanta Afrodita, kjer naši zdravniki specialisti dermatovenerologi in specialisti kirurgi z najsodobnejšimi terapevtskimi in korekcijskimi posegi diagnosticirajo in zdravijo bolezenske kožne pojave, odpravljajo benigne kožne spremembe in nudijo storitve estetske dermatologije.

Beauty Shop

Beauty Shop

V priročni prodajalni Beauty centra Afrodita vam ponujamo preko 600 vrhunskih, koži prijaznih, kozmetičnih izdelkov iz proizvodnje Kozmetike Afrodita.

Zaupamo naravi in spoštujemo življenje

Izdelke blagovne znamke Afrodita Professional, ki jih uporabljamo v Beauty centrih Afrodita, odlikuje visoka vsebnost prvovrstnih naravnih sestavin, preverjenega - certificiranega porekla. Izbrane formule ne vsebujejo parabenov, parafina, silikonov, umetnih barvil in sintetičnih dišav. 

Dodatna prednost: izdelki v nobeni razvojni fazi niso testirani na živalih!

Priporočamo

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.