{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:

Daljše okrevanje v Rogaški Slatini?

Izberite celovit tretma, ki bo poskrbel za celovito spremembo v vas in na vašem življenjskem stilu.

Prepustite se vodstvu medicinskih in wellness strokovnjakov.

Vključene storitve

1x prvi pregled pri balneologu

Zdravnik balneolog na osnovi natančnega pregleda določi vrsto, zaporedje in pravilno kombinacijo postopkov.

1x pitna karta Donat (do 14 dni)

Pitna kura Donata v kombinaciji z izbranimi terapijami je nepogrešljiva pri odpravljanju zaprtja, debelosti, pri prekomernem izločanju želodčne kisline in težavah z zgago.

1x InBody in prehransko svetovanje

Zdrava uravnotežena prehrana je velikega pomena za ohranjanje osnovnih življenjskih funkcij in za opravljanje različnih oblik življenjskih aktivnosti.

1x laboratorijske preiskave

Obisk v našem laboratoriju vam omogoča, da v kratkem času in na enem mestu opravite številne laboratorijske preiskave. Znotraj paketa izvedemo odvzem, hemogram, urin+sediment, sedimentacija, holesterol, glukoza.

1x specialistični pregled pri kardiologu z EKG-jem

V kardiološki ambulanti opravljajo specialistične kardiološke preglede in preventivne preglede, s katerimi ocenjujejo tveganje za nastanek srčno žilnih bolezni pri posamezniku.

1x specialistični pregled pri dermatovenerologu

Izkušeni specialisti dermatologi s pomočjo vrhunskega znanja in opreme izvajajo specialistične dermatološke preglede in dermatokirurške posege.

1x prvi pregled pri gastroenterologu

Specialisti interne medicine – gastroenterologi opravljajo specialistične preglede in svetovanja, preventivne preglede. Znani so po celoviti obravnavi pacientov, ki jo uspešno opravljajo v sodelovanju z drugimi oddelki.

1x UZ abdomna

V ambulanti za ultrazvok opravljajo specialistične ultrazvočne preiskave trebuha.

1x kontrolni pregled pri balneologu

Programa, ki ga predpiše zdravnik ni priporočljivo spreminjati. Prilagojen je namreč individualnim potrebam gosta in le pravilna kombinacija ter izvedba postopkov zagotavljata optimalni učinek na zdravje in počutje.

3x kopel z magnezijem

Mineralni kopeli s CO2 je dodano magnezijevo olje z morskim magnezijem, ki izboljšuje mineralizacijo in dodatno prispeva k številnim pozitivnim učinkom magnezija na organizem.

1x protistresna masaža glave in lasišča (30 min)

Z uporabo znanj azijske medicine, stare indijske in kitajske medicine z učinkovito tehniko pritiskov na akupresurne točke se lahko hitro zmanjšajo mišična napetost in blokade, poveča se prekrvavitev in sprostijo misli. 

2x masaža z magnezijevim oljem (30 min)

Izvajajo se specialne tehnike masaže globokih tkiv in gua-sha masaže, kjer se kot masažni pripomoček uporabljata kamna magnezit in žad. Absorbirano skozi kožo magnezijevo olje je neposredno dostopno mišičnemu sistemu, ki ga le ta nujno potrebuje za optimalno delovanje.

2x Bownova terapija (50 min)

Bownova terapina je manualno-vibracijska metoda. Uspešna je pri uravnovešenju že prisotnih motenj ali pa kot preventivni ukrep.

2x refleksoterapija dlani z dodanim magnezijevim oljem (40 min)

Refleksoterapija dlani je globoko sproščujoča, prijetna in neboleča terapija, pri kateri z masažo akupunkturnih točk izboljšamo telesno, čustveno, energetsko in psihološko stanje celega telesa, na površini kože pa deluje kot naravni lifting in pomlajevanje.

2x obrazna refleksoterapija (40 min)

Edinstvena celostna metoda združuje kitajsko tradicionalno medicino in spoznanja o akupunkturi ter terapevtska znanja iz Andov in Vietnama o obraznih conah. Terapije blažijo in odpravljajo stres.

3x soft-pack magnezijeva obloga (40 min)

Soft-pack je ogrevano ležišče, ki daje občutek prostega lebdenja v prijetno toplem objemu vodnih blazin in masaže. To skorajda breztežno stanje pozitivno vpliva na sprostitev.

3x sprostilno energijske tehnike

Tehnike vključujejo različne tehnike dihanja, vodene meditacije, tehnike za zbiranje energije in prizemljevanje, indijanske magične kretnje, kundalini, thai-chi, tehnike odpiranja srčne čakre, tehnike razstrupljanja in številne druge.

Vsi paketi Rogaške formule zdravja

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.