Poiščite svoje ravnovesje

Pozabite na stresni vsakdanjik in si povrnite notranje ravnovesje. Pri tem vam bomo pomagali z antistresnimi masažami, blagodejno mineralno kopeljo ter savnami, ki sproščajo in poživljajo. Privoščite si celodnevno razvajanje v bazenih ali wellness centrih! Očarali vas bodo z ekskluzivnimi ambienti, intimnostjo, ki jo zagotavljajo, in bogato ponudbo sprostitvenih storitev.

Privoščita si razvajanje v dvoje

Vzemita si čas zase in uživajta v razvajanju za dva. Izberita Private SPA paket, ki vključuje sprostitev v intimni, romantični kopeli v dvoje - ob svečah, šampanjcu in prijetni glasbi. Skupaj užijta toploto finske in turške savne ter se prepustita udobju vodne postelje.

Odkrijte svet savn

S savnanjem boste okrepili svoj imunski sistem in na naraven način iz telesa odstranili strupe. Vaša koža bo sijoča in globinsko očiščena.

Izberite kopel z lokalnimi posebnostmi

Preizkusite masaže, terapije, kopeli in druga razvajanja, ki vključujejo lokalno značilne posebnosti kot so termalno mineralna voda ter lokalna kozmetika Afrodita. Naši izkušeni maserji pa obvladajo tudi različne starodavne tehnike in pristope daljnih dežel. 

Wellness in spa centri

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.

Nagradna igra: Po poteh Rogaške Slatine

Kako bi najraje doživeli Rogaško Slatino - z edinstveno vodo Donat Mg, ki poskrbi za vaše zdravje, z razvajanjem, ki poudar vašo lepoto ali z doživetji za dušo in telo? Izberite svojo pot po Rogaški Slatini in osvojite simpatične nagrade!

Zdravje

Zdravje

Rogaška Slatina je naravno zdravilišče s kar štiristoletno tradicijo, vrelci zdravilne mineralne vode Donat Mg, vrhunskim medicinskim centrom ter s čistim naravnim okoljem.
Poglejte si video >

Nasvet za zdravje

Ali veste, da 0,3 l mineralne vode Donata Mg vsebuje kar 300 miligramov naravnega magnezija, kar je enako 10 bananam?
Priporočamo, da vsak dan spijete 0,5 litra Donata Mg - 2 do 3 dcl zjutraj na tešče in 2 dcl pred večerjo.
Lepota

Lepota

Ste si vedno želeli počutiti kot boginja? Pot lepote vodi od wellness razvajanja in profesionalne nege v Rogaški Slatini do učinkov, ki so vidni tudi navzven - na lepi, sijoči in napeti koži.
Poglejte si video >

Nasvet za lepoto

Ali veste, da 1 l Donata Mg vsebuje več kot 1000 mg magnezija, ki ga telo nujno potrebuje za normalno krčenje mišic in ravnotežje elektrolitov?
Priporočamo, da na izbrano športno aktivnost vzamete tudi stekleničko Donata Mg in se izognete neprijetnemu "muskelfibru".
Doživetja

Doživetja

So doživetja, ki napolnijo dušo. Podajte se v naravo in zadihajte, raziskujte lokalno kulinariko in vina, sprehodite se skozi prestiž kristala ter prisluhnite opojnim koncertom na prostem.
Poglejte si video >

Nasvet za doživetja

Ali veste, da legenda o Rogaški Slatini pravi, da je vrelec mineralne vode Donat Mg odkril krilati mitološki konj Pegaz?
Priporočamo, da se na sprehodu skozi čudoviti Zdraviliški park ustavite ob Pegazovem kipu in se dotaknete njegovega srečnega zlatega kopita.