{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:

Poiščite svoje ravnovesje

Pozabite na stresni vsakdanjik in si povrnite notranje ravnovesje. Pri tem vam bomo pomagali z antistresnimi masažami, blagodejno mineralno kopeljo ter savnami, ki sproščajo in poživljajo. Privoščite si celodnevno razvajanje v bazenih ali wellness centrih! Očarali vas bodo z ekskluzivnimi ambienti, intimnostjo, ki jo zagotavljajo, in bogato ponudbo sprostitvenih storitev.

Privoščita si razvajanje v dvoje

Vzemita si čas zase in uživajta v razvajanju za dva. Izberita Private SPA paket, ki vključuje sprostitev v intimni, romantični kopeli v dvoje - ob svečah, šampanjcu in prijetni glasbi. Skupaj užijta toploto finske in turške savne ter se prepustita udobju vodne postelje.

Odkrijte svet savn

S savnanjem boste okrepili svoj imunski sistem in na naraven način iz telesa odstranili strupe. Vaša koža bo sijoča in globinsko očiščena.

Izberite kopel z lokalnimi posebnostmi

Preizkusite masaže, terapije, kopeli in druga razvajanja, ki vključujejo lokalno značilne posebnosti kot so termalno mineralna voda ter lokalna kozmetika Afrodita. Naši izkušeni maserji pa obvladajo tudi različne starodavne tehnike in pristope daljnih dežel. 

Wellness in spa centri

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.