{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:

Si želite privoščiti pobeg od vsakodnevne rutine? Si želite boljšega počutja, ki bo pripomogel tudi k boljšemu izgledu? Obiščite Rogaško Slatino!

Rogaška Slatina je namreč polna aktivnosti, ki bodo izboljšale vaše počutje in vam povrnile mladostno energijo in izgled.

Pričakujejo vas neokrnjena narava, zeleni vinorodni griči in zdravilni mineralni vrelci. Za vas je pogrnjena miza s pristno domačo hrano ali svetovno kulinariko. Izbira je vaša. Odprta so vam vrata v sodoben medicinski center z več kot 50 zdravniki specialisti. Privoščite si nego z zlatimi lističi vrhunske domače kozmetike Afrodita in prestižni kristal Steklarne Rogaška, ki ima svetovne razsežnosti. Naporno? V Pivnici mineralnih vod vas čaka kozarec edinstvene zdravilne mineralne vode Donat.

 

Poiščite lepotni in negovalni tretma zase

Privoščite si oddih za sprostitev in nabiranje novih moči. Preverite ponudbo lepotnih in negovalni paketov, ki smo jih sestavili, da vam olajšamo iskanje in izbiro. Rezervirajte svoj oddih in pridite v Rogaško Slatino na tretmaje, ki bodo negovali vaše telo in duha!

Izberite popolno nastanitev za svoj oddih

Kako si predstavljate vaš oddih? Bivanje v imenitnem hotelu tik ob cvetočem Zdraviliškem parku ali pristen lokalni utrip v zidanici sredi neokrnjene narave? Poiščite namestitev, ki ustreza vašim željam, da bo vaš oddih v Rogaški Slatini popoln.

Super babi na obisku

Pred kratkim nas je obiskala tudi babica, ki je s pomočjo mladostne energije postala prava super babi. Poglejte si, kako je preživela oddih in kaj vse je doživela. 

Na pragu evropskih mest

Rogaška Slatina leži na vzhodnem delu Slovenije, kjer je odlično izhodišče do večjih evropskih mest in mednarodnih letališč. Od Ljubljane, Zagreba in Gradca jo loči le dobrih 100 km, še enkrat toliko pa je oddaljen italijanski trst. Dobre povezave z večino evropskih mest omogočajo, da lahko v kratkem času in s katerim koli transportnim sredstvom obiščete to zeleno destinacijo, ki slovi po sovjih naravnih lepotah, zdravi vodi, bogati kulturni dediščini in luksuzni wellness ponudbi.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.