{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:

Specialistični dermatološki pregledi in posegi

Potrebujete strokovno medicinsko pomoč za vašo kožo? Izkušeni specialisti dermatologi s pomočjo najsodobnejše opreme izvajajo specialistične preglede in dermatokirurške posege. Specialisti dermatološke ambulante pa opravljajo preglede kože, las in nohtov ter številne posege na koži, tudi s področja estetske dermatologije.

Botulinum toksin ali botoks

V estetiki je botoks namenjen predvsem glajenju in odpravljanju mimičnih gubic, prav tako pa zelo uspešno preprečuje nastajanje novih. Mimične gube nastajajo zaradi naše mimike oz. krčenja mišic pri različnih obraznih izrazih.

Mezoterapija

Sodobna tehnika, pri kateri s pomočjo mikro injekcij vbrizgamo učinkovine v srednji sloj kože in tako spodbudimo zdravljenje ali korekcijo izbranega predela. Koža je globinsko navlažena, ima izboljšana tonus in elastičnost, gube se zgladijo. Mezoterapija je uspešna pri naslednjih težavah: utrujen izgled kože, izguba tona in sijaja, gube in ohlapnost, škodljive posledice izpostavljenosti soncu.

Odstranjevanje kožnih izrastkov

Kožne spremembe (pigmentna znamenja, brazgotine, zamašene lojnice, bradavice idr.) zdravimo z laserji, abrazijo kože ali kemičnim pilingom. Nekatere je potrebno odstraniti kirurško, po predhodni diagnostiki dermatolog specialista.

Diamantni piling

S postopkom mikrodermabrazije postopoma luščimo povrhnjico z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami ter vakuumom, s čimer odstranjujemo odmrle kožne celice, pospešimo mikrocirkulacijo in s tem obnavljanje kože. Priporočamo ob hiperpigmentaciji, nečisti koži, brazgotinah, gubah, upadli koži, strijah in nevnetih aknah.

Lasersko odstranjevanje dlak

Odstranjevanje dlak s pomočjo medicinskih laserjev je eden najbolj učinkovitih načinov za trajno odpravljanje telesne poraščenosti. Prekomerna poraščenost lahko negativno vpliva na posameznikovo počutje in samopodobo.

Izpadanje las

Izpadanje las ali alopecija je pogost pojav, vendar pri posameznikih povzroča stisko in nesamozavest. Pacienti se lahko soočajo z izpadanjem, slabšo kvaliteto in tanjšanjem las ali pa imajo že gola področja na lasišču. Dermatolog specialist s pomočjo podatkov o načinu življenja, notranjih vzrokih in poteku izpadanja ter s strokovnim pregledom lasišča ugotovi vzrok in začne z zdravljenjem.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.