{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:

400-letna tradicija

Vodilna slovenska zdravstvena ustanova

Izvajamo celovito zdravstveno obravnavo pacienta ter individualno prilagojen program zdravljenja, ki temelji na naravnih zdravilnih dejavnikih ter dolgoletnem razvoju vrhunskih strokovnih programov.

Zdraviliško zdravljenje

Preprečevanje, zdravljenje in rehabilitacija

Zdravilišče Rogaška Slatina je edino zdravilišče v Sloveniji, ki je usmerjeno v preprečevanje, nadaljnje zdravljenje in rehabilitacijo obolelih na prebavnem sistemu in tistih z metabolnimi obolenji.

Zakaj nas obiskati?

Zdravilišče Rogaška z Medical centrom Rogaška je ena največjih zasebnih ustanov v Sloveniji, specializirana za zdravljenje in lajšanje kroničnih gastroenteroloških, metabolnih, menedžerskih in drugih bolezni.

Pivnica mineralnih vod

Pitna kura Donata Mg v kombinaciji z izbranimi terapijami je nepogrešljiva pri odpravljanju zaprtja, debelosti, pri prekomernem izločanju želodčne kisline in težavah z zgago.

Preventivni menedžerski pregledi

Po 40. letu je preventivni pregled, na katerem potrdimo zdravje ali pravočasno odkrijemo nevarnost, ki mu preti, nuja.

Paketi zdravja

V našem centru je združena ekipa vrhunskih in priznanih strokovnjakov iz različnih področij medicine.  Izberite svoj program za zdravje in dobro počutje!

Specialistični pregledi

V našem centru opravljamo specialistične preglede in storitve na osnovi napotnice ali delovnega naloga vašega osebnega zdravnika.

Našo odličnost zagotavljajo:

Certifikat ACI-Platinum
Decembra 2017 so presojevalci odločili, da je kakovost našega dela na tako visokem nivoju, da so nam podelili certifikat ACI-Platinum, višjo stopnjo od dosedanjega Gold. Dobri rezultati so samo potrditev, smo na pravi poti k še boljšemu in uspešnejšemu cilju za dobrobit naših gostov.


Mednarodna akreditacija Accreditation Canada Gold
V letu 2014 smo prejeli certifikat Accreditation Canada Gold, ki potrjuje visoko kakovost naših storitev in varnost naših postopkov po mednarodnih standardih odličnosti v kakovosti zdravstvene obravnave. 

Certifikat slovenske kakovosti
Pravico do uporabe tega znaka lahko pridobijo le podjetja z dobrimi poslovnimi rezultati in visoko kakovostjo izdelkov in/ali storitev. Pridobljeni znak SQ predstavlja konkurenčno prednost pred drugimi podjetji, saj je sinonim za slovensko visoko kakovost.

Skupnost slovenskih naravnih zdravilišč

Zdravilišče Rogaška Slatina je del Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč, ki povezuje štirinajst najboljših zdravilišč v državi. Poslanstvo SSNZ je ohranjanje in razvoj balneologije, ene najstarejših interdisciplinarnih medicinskih ved.

Rezultat združenih izkušenj, znanja in trženjskih načrtov je zdraviliški turizem, ki sodi med najbolj prepoznavna in razvojno uspešna turistična področja v Sloveniji.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.