{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:
Rogaška formula zdravja Spočijte si, naberite novih moči in si ozdravite telo in dušo!

Oddih, ki (o)zdravi

V Rogaški Slatini vas čaka oddih, kjer se lahko spočijete, si naberete novih moči ter si ozdravite telo in dušo. Sami izberete, kako ga boste preživeli – aktivno ali umirjeno.

Rogaška formula zdravja je celostni produkt v obliki zelenega oddiha. Sestavljajo ga 3 programi, ki so usklajeni s številom dni vašega oddiha ter se razlikujejo po številu in vrsti storitev. V okviru izbranega programa vas bodo strokovnjaki iz različnih področij zdravja in wellbeinga vodili skozi proces prenove. Naučili vas bodo, kako ohraniti izboljšano stanje ter nadaljevati nov življenjski slog tudi, ko se vrnete domov.

Izberite paket zase

»Mini regeneracija« do 5 dni

Privoščite si kratek oddih za sprostitev in nabiranje novih moči. Prisluhnite sebi in svetovalcu, ki vas bo vodil skozi proces prenove.

»Optimalni balans« do 14 dni

Znova vzpostavite ravnovesje v telesu in vaše počutje bo zopet optimalno. Zaupajte diagnostiki, podani na podlagi laboratorijskih preiskav.

"Celostna prenova" nad 14 dni

Izberite celovit tretma, ki bo poskrbel za celovito spremembo v vas in na vašem življenjskem stilu. Prepustite se vodstvu medicinskih in wellness strokovnjakov.

»Zdravilnost rogaške vode dokazujejo številne analize in raziskave ter nešteto zadovoljnih gostov iz Slovenije in tujine.«

Nataša Nikolić, dr. med.

Da boste za svojo prebavo in prebavno zdravje poskrbeli tudi doma, si brezplačno prenesete aplikacijo znamke Donat.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.