{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:

Donat in zdravje

Edinstvena sestava naravne mineralne vode Donat je še danes glavni razlog, da je Rogaška Slatina že stoletja priljubljeno evropsko zdravilišče. Specializirana je za zdravljenje in lajšanje številnih kroničnih bolezni - gastroenteroloških, metabolnih (sladkorna bolezen, povišana vrednost maščob v krvi in prekomerna telesna teža) ter menedžerskih in psihosomatskih bolezni.

Stres, depresija in izgorelost

Magnezij je antistresni mineral, ki varuje naše srce pred obremenitvijo zaradi stresa, učinkuje na ravnotežje elektrolitov in je nujno potreben za normalno delovanje živčevja.

Nespečnost

Pomanjkanje magnezija vpliva na kakovost spanja, rezultat pa je pomanjkanje energije, zmanjšana koncentracija in delovna učinkovitost ter slabša odzivnost v prometu.

Sladkorna bolezen

Pri sladkorni bolezni tipa 2 lahko pomanjkanje magnezija uspešno nadomeščamo s pitjem naravne mineralne vode Donat in tako preprečimo nastanek zapletov.

Zaprtje, zgaga in napenjanje

Donat je naravno odvajalo, ki vedno učinkuje - brez bojazni, da bi se ga telo navadilo. 

Kronične bolezni prebavil

Donat ter vrhunski strokovni programi so razlog, da je Rogaška Slatina specializirana za zdravljenje in lajšanje kroničnih gastroenteroloških in drugih bolezni.

Bolečine v križu in sklepih

Akutne ali kronične bolečine odpravljajo individualna obravnava in sodobni ortopedski pristopi.

Kako vam lahko pomagamo?

Poiščite posamezno storitev, preglejte nasvete ali izberite ponudnika storitev, ki vam lahko svetuje pri dodatnih vprašanjih.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.