{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:

Vse na enem mestu

Prednost zdravljenja v Rogaški Slatini je, da večino storitev za lajšanje in odpravljanje vaših težav lahko opravite kar tu, v času vašega oddiha. Zdravstvene storitve so vam na voljo v nekaterih hotelih, medical centrih in v Medical centru Rogaška.

TOP storitve

Balneoterapija

Postopki zdravljenja, pri katerih uporabljamo naravna zdravilna sredstva, kot je naravna mineralna voda Donat za pitne kure, kopeli ali inhalacije.

Menedžerski pregledi

Namen preventivnih pregledov je s sistematskimi preiskavami potrditi zdravje ali pravočasno odkriti morebitna bolezenska stanja po 40. letu. 

Pitne kure

Pitna kura je ritual pitja Donata, ki ga predpiše zdravnik balneolog. V kombinaciji z izbranimi terapijami je nepogrešljiva pri odpravljanju zaprtja, debelosti in težavah z zgago.

Medicinski wellness

Medicinski wellness povezuje klasične zdravstvene storitve z wellnessom. Ključna pri tem sta individualno medicinsko svetovanje in oskrba. 

Fizioterapija

Naši fizioterapevti izvajajo kinezioterapijo, elektroterapijo, magnetoterapijo in druge terapije.

Diagnostični pregledi

Osnova za diagnostiko je individualni specialistični pregled z najsodobnejšo diagnostično opremo, ki omogoča natančna testiranja in analize. 

Vrhunska zdravstvena ponudba

Za vas skrbijo strokovnjaki s področij estetske plastične in žilne kirurgije, kirurgije roke, dermatologije ter fizioterapije in balneoterapije.

Specializirani zdravstveni programi pokrivajo področja gastroenterologije, diabetesa, hujšanja, razstrupljanja in zdravega spanja.

Zdravstvene storitve

Odkrijte storitve, ki vam bodo pomagale odpraviti vaša bolezenska stanja ali olajšati težave, povezane z njimi. 

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.