{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:

Sanjate o zelenih doživetjih?

Rogaška Slatina nudi vrsto trajnostno naravnane ponudbe, ki bo zadovoljila še tako zahtevne iskalce zelenega oddiha. Raznolika paleta namestitev se ponaša z zelenimi razgledi, lačne pristnih okusov bodo navdušile jedi, v katerih kraljujejo sestavine s sosednjih vrtov, žejne drugačnih doživetij pa bodo premamile zeleno obarvane avanture.

Da bo vaša izbira lažja, smo vam pripravili preverjeno ponudbo nastanitev, doživetij in kulinaričnih paketov v Rogaški Slatini. Sprehodite se skozi ponudbo, ki jo priporoča destinacija in rezervirajte tisto, ki vam je pisana na kožo.

Od sanj do doživetij

Rogaška Slatina ponuja očarljivo mešanico naravne lepote in luksuznih storitev, strnjenih v zelena doživetja. Takšna, o katerih ozaveščeni turisti najraje sanjarite. Vabimo vas, da preizkusite in uživate v vrhunski kulinarični ponudbi, sproščujočih ter negovalnih tretmajih, ki jih ponuja naša destinacije.

Steklarska juž'na

Odkrijte kulinarično doživetje s 3-hodnim menijem, ki je sestavljen iz tradicionalnih jedi Rogaške Slatine – v moderno inovativni izvedbi.

Rogaška formula zdravja

Izkusite celostni produkt v obliki zelenega oddiha, kjer vas bodo strokovnjaki iz različnih področij zdravja in wellbeinga vodili skozi proces prenove.

Mladostna energija

Imate dovolj vsakodnevne rutine in utrujenosti? Izberite sproščujoč in negovalni oddih, ki bo izboljšal vaše počutje in vam povrnil mladostno energijo.

Kaj vse lahko počnete v Rogaški Slatini?

Za vsakega gosta se aktivnost najde! Naša razgibana narava omogoča raznolike športne aktivnosti v vseh letnih časih, od kolesarjenja poleti do smučanja pozimi. In vse vmes. Ljubitelji zgodb se boste podali po tematskih poteh, privrženci dobre kulinarike pa raziskovali lokalne in inovativne okuse destinacije.

Če pa si želite Rogaško Slatino zares začutiti, priporočamo, da izberete naša pristna doživetja.

Znak Rogaška Slatina priporoča

Da se boste lažje orientirali po ponudbi in izbrali najbolj zanimiva zelena doživetja, sledite znaku Rogaška Slatina priporoča. Podelili smo ga ponudnikom lokalnih izdelkov in avtentičnih doživetij ter namestitvam, ki ustrezajo kriterijem za popoln oddih na destinaciji Rogaška Slatina.

Na pragu evropskih mest

Rogaška Slatina leži na vzhodnem delu Slovenije, kjer je odlično izhodišče do večjih evropskih mest in mednarodnih letališč. Od Ljubljane, Zagreba in Gradca jo loči le dobrih 100 km, še enkrat toliko pa je oddaljen italijanski trst. Dobre povezave z večino evropskih mest omogočajo, da lahko v kratkem času in s katerim koli transportnim sredstvom obiščete to zeleno destinacijo, ki slovi po svojih naravnih lepotah, zdravi vodi, bogati kulturni dediščini in luksuzni wellness ponudbi.

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.