{{ shopProduct.Name }}
+
_
Delni znesek:

Od sanj do doživetij

Rogaška Slatina ponuja očarljivo mešanico naravne lepote in luksuznih storitev, strnjenih v zelena doživetja. Takšna, o katerih ozaveščeni turisti najraje sanjarite. Vabimo vas, da preizkusite in uživate v vrhunski kulinarični ponudbi, sproščujočih ter negovalnih tretmajih, ki jih ponuja naša destinacije.

Steklarska juž'na

Odkrijte kulinarično doživetje s 3-hodnim menijem, ki je sestavljen iz tradicionalnih jedi Rogaške Slatine – v moderno inovativni izvedbi.

Rogaška formula zdravja

Izkusite celostni produkt v obliki zelenega oddiha, kjer vas bodo strokovnjaki iz različnih področij zdravja in wellbeinga vodili skozi proces prenove.

Mladostna energija

Imate dovolj vsakodnevne rutine in utrujenosti? Izberite sproščujoč in negovalni oddih, ki bo izboljšal vaše počutje in vam povrnil mladostno energijo.

Zelena doživetja Rogaške Slatine

V Rogaški Slatini ima vsakdo priložnost, da se ponovno poveže z naravo in uživa v vsem dobrem, ki ga nudi. Od sprehodov po cvetočem parku in lokalne kulinarike do raziskovanja vodnega bogastva s kolesom ter posebnih negovalnih tretmajev.

Preverite doživetja, v katerih boste doživeli našo destinacijo na zeleni način!

Znak Rogaška Slatina priporoča

Da se boste lažje orientirali po ponudbi in izbrali najbolj zanimiva zelena doživetja, sledite znaku Rogaška Slatina priporoča. Podelili smo ga ponudnikom lokalnih izdelkov in avtentičnih doživetij ter namestitvam, ki ustrezajo kriterijem za popoln oddih na destinaciji Rogaška Slatina.

Na pragu evropskih mest

Rogaška Slatina leži na vzhodnem delu Slovenije, kjer je odlično izhodišče do večjih evropskih mest in mednarodnih letališč. Od Ljubljane, Zagreba in Gradca jo loči le dobrih 100 km, še enkrat toliko pa je oddaljen italijanski trst. Dobre povezave z večino evropskih mest omogočajo, da lahko v kratkem času in s katerim koli transportnim sredstvom obiščete to zeleno destinacijo, ki slovi po svojih naravnih lepotah, zdravi vodi, bogati kulturni dediščini in luksuzni wellness ponudbi.

Nagradna igra se je zaključila!

Zahvaljujemo se vsem, ki ste sodelovali v nagradni igri in odkrili pravi mehurček. 

Iskreno čestitamo Katarini iz Trbovelj, ki je osvojila glavno nagrado.

Nagrajenka je bila obveščena po elektronski pošti. 

Doživite Rogaško Slatino

Bodite obveščeni

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite nobene novosti v Rogaški Slatini.